Windows 7 - poslední otevřené dokumenty nefungují Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Rimmer
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Windows 7 - poslední otevřené dokumenty nefungují

Příspěvekod Rimmer » 24 kvě 2011 10:27

Ahoj všem, mám Windows 7 64bit a jsem s ním nadmíru spokojený. Kromě jiných věcí se mi moc líbí funkce, kdy si na spodní lištu dáte shortcuty na různé prográmky a pod těmito shortcuty se vám pak shromažďují a zobrazují poslední otevřené dokumenty daným programem. Snad to vysvětluju smysluplně.

Např. mám v hlavní liště shortcut na Ms Word 2007 no a když na to kliknu levým, otevře se prázdný word. Když kliknu pravým, otevře se seznam naposledy otevřených word dokumentů.

A teď k problému...
Zobrazování naposledy otevřených dokumentů mi přestalo fungovat u Ms Excelu 2007. Prooooooč??? Zrovna tam jsem ho nejvíc využíval. Dokážete někdo poradit, jak fci obnovit?

Zkoušel jsem jen odebrat shortcut z hlavní lišty a pak ho tam přidat, ale tohle nepomohlo.
Rimms

Reklama
Rimmer
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Windows 7 - poslední otevřené dokumenty nefungují  Vyřešeno

Příspěvekod Rimmer » 12 srp 2011 10:57

Zdravíčko, tak po nějaké době jsem se znovu odhodlal tohle řešit, protože mě to docela s*alo...no a podařilo se mi nagooglit řešení, je to jednoduché. Pokud se vám přestanou zobrazovat naposledy otevřené dokumenty, stačí udělat toto:

1) kliknout na tlačítko start a do řádku pro spuštění/hledání vepsat: %AppData%\\Microsoft\\Windows\\Recent\\AutomaticDestinations
2) dojde k otevření složky, kam si Win7 ukládá recent documents, obsah složky smažte (všechny soubory)
3) HOTOVO

Světe div se, funguje to :-) Poslední dokumenty už se zase zobrazují....včetně toho Excelu.

//EDIT: jen pozor, připravíte se tím o odkazy na "přilepené" dokumenty...ale to není taková tragédie, dá se během pár minut přilepit znovu
Rimms

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”