Vytvoření životopisu

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Forhill
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Vytvoření životopisu

Příspěvekod Forhill » 12 srp 2011 17:18

Zdravím, potřeboval bych nějak pomoc s vytvořením životopisu. Hledal jsem nějaký program nebo webovou stránku, kde by se takový životopis pro studenta který vyšel střední školu a má maturitu dal udělat. Nic moc jsem nenašel, raději si nechám poradit a snad se najde něco dobrého. Na internetu jsem našel pár vzorů, ale hodně by mi pomohlo, aby to bylo ve stylu, že vyplním nějaké otázky a informace a pak si to stáhnu do pc ve formátu životopisu. Už jsem něco podobného nšel na práce.cz, ale tam to je bez fotky a moc to jako životopis nevypadá.

Předem děkuji za nápady a rady :bigups: :idea:

Reklama
Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Vytvoření životopisu

Příspěvekod Luboš » 12 srp 2011 18:25

Na stránkách pracovních agentur je skoro u všech možnost vytvořit si pracovní životopis. Aplikace ti postupně nabízí jednotlivé kapitoly, které vyplníš a na konci ti vznikne ucelený dokument, který pak můžeš exportovat, případně vytisknout.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Forhill
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Forhill » 12 srp 2011 18:28

Nejaký tip ? Stalo se mi, že jsem půl hodiny vypisoval informace a v posledním kroku mi napsali, že jestli ho chci uložit nebo prezentovat musím zaslat SMS zprávu za 99kč !

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 12 srp 2011 18:35

Tak u českých agentur se mi to ještě nestalo. A využíval jsem jich hodně, namátkově: JobDnes, Jobs, Monster, Prace, SPrace apod.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 12 srp 2011 20:52

Nevýhodou těchto životopisů je, že jde poznat, že je to dělané "stojově". I na vzhledu záleží a schopnost napsat životopis se též hodnotí =)
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

spunge
nováček
Stav:

Příspěvekod spunge » 12 srp 2011 21:43

Na tyhle mustry se vyser a napis si strukturovanej zivotopis sam. Nepotrebujes na to zadny softy proboha, je to jednoduchy jak facka. Nevim co mas za sebou, ale ja s 15 ti letou praxi jsem ho mel za 15 min hotovej a to je na 3 A4 :)

Peťa
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Peťa » 12 srp 2011 23:24

Tak životopis na 3 A4 bych asi sám nevytvořil, pokud bych neměl použít extra velké písmo:D Myslím si také, že je lepší si životopis vytvořit sám, protože tím, že životopis vytvoříš strojově (a že to jde poznat) dáváš vědět, že nedokážeš sám napsat ani ten životopis, i když to tak třeba vůbec není.

stadoblech
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod stadoblech » 12 srp 2011 23:59

Nejlepší je napsat strukturovaný životopis pekně ručne stručně, uložit si ho a v případě potřeby upravovat. Jestli člověk je i natolik líny že potřebuje k napsání životopisu software, nebude z něj moc pilný pracovník.
Toť můj názor. Životopis jedině postaru

Forhill
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Forhill » 13 srp 2011 00:28

Díky moc, dám na vaše rady a najdu si jen nějaký vzor a něco o tom "jak správně napsat životopis". Sednu si a něco sepíšu a pak to dám pěkně dohromady a bude vystaráno. ještě jednou díky

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Ruční vytvoření spouštěcího oddílu na SSD
    od Haalf » 23 pro 2024 11:08 » v Windows 11, 10, 8...
    8
    3704
    od pcmaker Zobrazit poslední příspěvek
    23 pro 2024 17:26

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”