Outlook 6.0 - přepínání identit
Outlook 6.0 - přepínání identit
Jak prosím vypnout absolutně přiblblou hlášku v Outlooku 6.0 při přepínání mezi dvěma identitami - [b]" Jste připojeni k internetu, chcete zachovat připojení pro další identitu? " [/b]
Re: Outlook 6.0 - přepínání identit
Četl jsi tu podporu Microsoftu? Já tam žádnou odpověď na mou otázku nenašel.....
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ne nečetl-používám inteligentnějšího klienta(thunderbird),ale projdi si nastavení identit.Aktualizace OS děláš,jestli pro něj ještě není nějaká oprava.
Aha, tak moc děkuji za snahu, ale komunikaci ala Microsoft opravdu nepotřebuju. Myslel jsem, jestli někdo neví o nějaké změně registru, nebo něco tak.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A jak jsi to četl ty?Kde ty klíče v registru jsou tam máš napsáno.
Hochu, jsi asi trochu natvrdlej. Já nejsem programátor , v registrech se nevyznám a tam na té nápovědě Microsoftu není vůbec nic o tom, na co se ptám, mám to napsat ještě Maďarsky?
Potřebuju nějakou konkrétní radu, co kde změnit, pokud to jde - chápeme se?
Potřebuju nějakou konkrétní radu, co kde změnit, pokud to jde - chápeme se?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já natvrdlej?Nepsal jsi náhodou o změně registru?Asi nevíš co chceš.Aktualizace máš?Máš víc identit nebo jen jednu?Prošel jsi si nastavení identit jak je psáno v návodu?
Hele, tak aby jsme si rozuměli. Mám 2 identity a když mezi něma přepínám, tak se to pokaždý úplně nesmyslně ptá jestli chci zachovat připojení k internetu? Což logicky chci, protože mně nenapadá situace, kdy bych to nechtěl, když budu stahovat poštu...jak hezky to inteligentní programátoři v Microsoftu vymysleli.
Prostě mně už nebaví pořád potvzovat to tlačítko, tak se ptám, jestli to někde jde vypnout ( zrovna tak jako třeba komprimace zpráv, kterou jsem vypnul jednou pro vždy a je klid - taky to chtělo neustále potvzování komprimace). Windows jsou těhlech bordelů plný, tyhlety jsou bohužel často na očích a takl bych se jich rád zbavil.
Prostě mně už nebaví pořád potvzovat to tlačítko, tak se ptám, jestli to někde jde vypnout ( zrovna tak jako třeba komprimace zpráv, kterou jsem vypnul jednou pro vždy a je klid - taky to chtělo neustále potvzování komprimace). Windows jsou těhlech bordelů plný, tyhlety jsou bohužel často na očích a takl bych se jich rád zbavil.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Máš stažené aktualizace?Jsou tam i pro outlook a ta hláška se zobrazuje při přepínání z výchozí identity nebo i nazpátek?
Konečně rozumná řeč.... hláška je oboustranně a aktualizace mám.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud má všechny opravy a nefunguje podle návodu co jsem dal tak možná zkusit přeinstalaci(není to normální chování),nebo používat klienta,který je bezproblémový na rozdíl od některých produktů.
http://support.microsoft.com/kb/2398839/cs
A tohle taky dodržuješ?
Protože nepoužíváte profily uživatelů, není nutné pro použití jiné identity restartovat počítač, ale je nutné ukončit a znovu spustit aplikaci Outlook Express
http://support.microsoft.com/kb/2398839/cs
A tohle taky dodržuješ?
Protože nepoužíváte profily uživatelů, není nutné pro použití jiné identity restartovat počítač, ale je nutné ukončit a znovu spustit aplikaci Outlook Express
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2536
-
od MK_Vs
Zobrazit poslední příspěvek
29 pro 2024 15:24
-
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 8744
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 18:57
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”