Zvednul jsem to o další schůdek, což byla hodnota 300 MHz. Systém normálně naběhl a vyskočila chyba. Psalo to něco, že se něco nepodařilo načíst v registrech nebo tak něco, prostě něco s registrama. Pak se PC restartoval, nabíhal ScanDisk, našel několik různých chyb, pak začalo nabíhat něco jako ScanDisk, ale něco s registry, psalo to něco, že to dělá zálohu systémových soborů a pak obnovu atd. Omlouvám se, že nevím přesné info. Pak naskočil systém Windows, a začalo to házet nějaké chyby, jednu jsem si vyfotil. Pak se mi to restartovalo, opět nabíhal ScanDisk a od té doby už systém nenaběh. Retartovalo se to, kontrolovalo se to a pořát dokola. Tak jsem to natvrdo vypnul a zapnul jsem to, opět nabíhal ScanDisk a pak mi to napsalo: Nyní můžete počítač bezpečně vypnout. Ted už to dělá to, že PC zapnu, na první pohled je vše OK, ukáže se logo Windows 98 signalizující spouštění systému, ale logo tam zůstane o něco déle a najednou se ukáže: Nyní můžete počítač bezpečně vypnout. Systém nenaskočí ani v nouzovém režimu.
chyba
► Zobrazit spoiler
- Souvisí taktování procesoru s prvotní chybou v registru nebo s celým tímto problémém? Nebo by se to podělalo i kdybych to netaktoval?
- Dá se s tím něco dělat kromě přeinstalace systému?