Obcas mi zamrzne notebook
Obcas mi zamrzne notebook
Ahoj, nevedel jsem do jaké sekce toto umístit, kdyžtak to přesunte do lepší.... ale ted k veci, kdyz jsem na pc, tak mi obcas zamrzne tak na 2 minuty a potom to ukaze : http://bigjimmy.galerie.cz/#78825144 .. Je to normální? .... Delá to od doby, co jsem preinstaloval system, protoze jsem tam mel vir z facebooku...
Re: Obcas mi zamrzne notebook
Teploty? Reinstaluj ovladače grafické karty, nejnovější neznamená nejlepší.
Just Fucking Google It!
Ja nemam ovladace.... dostal jsem jen notebook bez cd... po prvnim startu jsem musel vypalit cd pro obnoveni systemu jen.. jedine stahnout z netu....
teploty bych ti rekl, kdyz mi reknes jak je zjistim :) ... pres jakej program
tak teplota 80 °C je uz celkem dost to mas foceno pri hre ?
urcite bych notebook rozdelal a vycistil vetracek muze byt zacpany prachem a nic tam pak neproudi takze se prehriva
urcite bych notebook rozdelal a vycistil vetracek muze byt zacpany prachem a nic tam pak neproudi takze se prehriva
on je teplej vecne ....klavesnice od G doleva je taky celkem teplá .... a notas je v zaruce a nikdy jsem nic takovyho nerozebiral .... bojim se ze to nedam dohromady
... nebo to je reseno nejak jako u stolniho pc? ...a myslim ze foceno po 20 minutach hry

Zkus na jít na youtube něco jako *notebook* cleaning atd (místo *notebook* samozřejmě napiš typ svýho notebooku), tam něco snad najdeš. Obecná rada neexistuje protože uz každýho ntb je to jinak, od G doleva je většinou chladič tak proto je tam klávesnice teplá.
Just Fucking Google It!
hlavne to nevysavej pouzij treba stetec nebo stlaceny vzduch jinak ja tam mam kryt oddelam 4 sroubky a je to cela operace urcite v tom miste taky nejaky takovy kryt bude
Mam Dell inspiron N 5010 . na YT jsem na tento typ nic nenasel a "specialni kryt na chladič" tam neni .. budu to muset nejak otevrit celý
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2573
-
od Kaspo
Zobrazit poslední příspěvek
22 říj 2024 09:47