Kámoš mi dal normální hardisk (4 GB) a k němu mi dal kabel přes kterej se dá připojit hardisk do USB.Mám pro něj aji zdroj a když to připojím tak se hardisk sice točí ale PC nic neříká ani nic neukazuje v Tento Počítač.A taky když připojím CD-Romku tak mi to taky nic nenajde.Zkoušel jsem hardisk připojit před startem Windows a taky to nefaká.V Biosu jsem se nehrabal.
Přdem děkuji všem za všechny rady
Naposledy upravil(a) Martinor dne 11 led 2007 17:50, celkem upraveno 1 x.
Pokud připojuješ cokoliv přes rozhraní USB, tak v BIOSu musíš mít pouze povolené USB. Nic jiného k tomu nepotřebuješ. Teď jde o to, na jak veliké napětí musí pracovat tento harddisk. Pokud postačuje napájení z USB, tak bys ho měl vidět. Pokud je to ale klasický harddisk pro připojení přes kšandy (plochý kabel) a zvlášť napájení, tak ti to asi nepůjde. Obecně: pokud je ten harddisk určen již od výrobce pro připojení přes USB, tak ho systém vidět musí, a pokud je zas určen pro připojení do IDE kanálu, tak ti USB nepomůže. Anebo existuje ještě něco o čem nevím?
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
No nejprve jsem pak zjistil že jsem to neměl připojený v USB Ale pak sem to připojil a stejně to nenašlo.Hardisk je určený do skříně a ne přes USB ale od toho je ta redukce z IDE do USB a kámošovi to fungovalo.Napájí se to přes napájecí kabel (něco jako je u zdroje akorát tam je trafo které tomu dává miň V)
Tak se mi to podařilo připojit,zjistil jsem že jsem ta zvohl jeden kontakt a ono to pak proto nešlo.Teď když to připojím tak Windows to vidí jako vyměnitelný disk aji v liště je dole ikonka ale to je všechno.V Tento počítač tam nic není ani když dám F5 a ve vlastnostech Tohoto Počítače a položka Hadware se Hardisk chová jako normální Disková jednotka (mezi nimi je samozřejmě i moje C: a D:) a je u ní naúsaný USB.Když restartuju PC je to pokaždý úplě stejný. Co s tím ?
zkoušel jsem propojit TV Samsung model: UE22F5400AW s notebookem Lenovo Yoga Slim 7i a při použití HDMI-HDMI kabelu a redukce HDMI/USB-C se mi to nepodařilo.
Proto bych se chtěl zeptat, zda stačí obyčejná redukce (např. GoGEN USB-C /...
Dobrý den.
Starší monitor ACER přes HDMI se zobrazuje dobře, když je zapojený přímo do nového NB. Já ale potřebuji, aby fungoval přes nový HUB (dokovací stanice) a to je obraz rozsypaný-pruhovaný. Vyzkoušeny byly 2 různé HUB a chová se to stejně....
Poslední příspěvek
Pokud napajis primo notebook a do nej mas zapojeny hub, tak je to principialne spatne, i kdyz to nejak fungovat muze.
Cela myslenka toho hubu je, ze do notebooku z nej vede pouze 1 kabel a hub zaroven napaji notebook.
Mám problém s připojením vzdálené síťové jednotky přes VPN. Jedná se o připojení na NAS v kanceláři. Když jsem na připojený na WiFi přes hotspot na mobilu, a posléze na VPN, tak vše jde bez problémů. Problém nastává ve chvíli, kdy namísto...
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.
MÁM 3HDD (SSD, kde mám OS a 2 HDD NTFS)
hdds.jpg
Vzhledem k tomu, že nemám místo ve skříni na další velký 3.5" disk jsem nucen jeden disk odpojit, to je ale jedno.
Problém je, že když jeden disk odpojím a připojím ten novej (viz....
Poslední příspěvek
Asi to vzdávám, protože mi asi neumíte pomoct, nebo spíš nechápete můj problém.
Kdo to tu nechápe seš ty, tak to prosím neházej na jiné.