Ahoj lidi potreboval bych poradit jak rozjet win xp. Delal sem upgrade PC hdd ale zustalo puvodni i ze systemem. nova deska, procesor, grafika,pameti. Pocital sem stim ze to nepujde uz sem se stim potkal tenkrat stacilo nabootovat z cd a udelat opravnou instalaci a vse bylo ok.
tentokrat sem si ale nepomoh naskoci logo win xp chvili se neco nacitava a pc se restartuje. po oprave pres instalator se uz nedostanu ani do nouzovyho rezimu. prosim poradte co udelat abych nemusel delat novou instalaci.
po upgrade nenabehne win xp
Re: po upgrade nenabehne win xp
Zdravím,
počítač už jsem přestavoval několikrát, ale s woknama jsem nikdy takovej problém neměl. Není možné, aby to byl spíš špatně zapojenej hardware?
počítač už jsem přestavoval několikrát, ale s woknama jsem nikdy takovej problém neměl. Není možné, aby to byl spíš špatně zapojenej hardware?
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Při startu stiskni F8 a v nabídce typu spuštění OS vyber "automaticky nerestartovat počítač v případě selhání systému".
Pak buď napiš kód chyby BSOD nebo udělej foto a hoď ho sem.
A vrtal jsi se konkrétně v něčem?
Proč jsi dělal opravnou instalaci? Nějaké vážné problémy?
Pak buď napiš kód chyby BSOD nebo udělej foto a hoď ho sem.
gabriel píše:Zdravím,
A vrtal jsi se konkrétně v něčem?
Proč jsi dělal opravnou instalaci? Nějaké vážné problémy?
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
A co je na tom divného? Je velká náhoda a v podstatě štěstí, když Win přežijí změnu desku. Je celkem pravidlem, že nová deska = nová instalace (vyjímky to jen potvrzují). Většinou jsou problémy s drivery, aktivacema, apod... PC se restaruje, padá do modré obrazovky. Týká se to hlavně OEM licencí.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
zadna modra obrazovka proste tma. Zacinam se smirovat s tim ze uz to nerozjedu ale premyslim o tom jestli by neslo prenest do nove instalace nejenom dokumenty ale aj veskerej soft kterej tam byl nainstalovanej uz ste to nekdo skousel?
Některé věci ti nejspíš budou fungovat, ale některý programy mají svou existenci založenou na tom, že jsou v registrech a ty se ti nepřekopírujou a pak ti nebudou fungovat vůbec nebo budou házet nějakou otravnou hlášku. Doporučuju spíš co půjde nainstalovat a postahovat znovu. Obvzlášť pokud ti jde o to mít v kompu legální software.
jde prave o registry jestli nejdou taky nejakym spusoben prenest. :)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Právě pro údaje v registru, jež odpovídají původní sestavě a chybějícím ovladačům k novým komponentám, PC nenaběhne.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
myslim ze to neni celkem pravda uz sem neco skousel a povedlo se me rozjet nektere programy ale ne vsechno a co se tyce chybeicich ovladacu win si nainstaluje svoje nebo si o ne rekne v tem problem neni. pravdepodobne mam problem s licenci o vikendu skusim jeste par veci a uvidime
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1656
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 bře 2025 21:49