Tiskárna přestala tisknout
Tiskárna přestala tisknout
Ahoj, tak dnes jsem si chtěl vytisknout dokument na tiskárně canon IP 2000 (inkoustová ) a tiskárna normálně běžela,ale papír vyjel čistý .Ani náznak tisku.Před týdnem ještě tiskla.Kazety s inkoustem jsem dal pro jistotu nový ,ale nepomohlo to.Tak jsem vyndal hlavu a nechal ji hodinu namočenou v lihu a vyčistil.Nepomohlo a papír je úplně čistý ,ani náznak tisku,přestože tiskárna pracuje jako když je v pořádku.Nevíte čím to může být?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Tiskárna přestala tisknout
Zkus přeinstalovat ovladače, vytisknout zkušební stránku atp, btw neumí selftest?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
To jsem také udělal a zkoušel vytisknout zkušební stránku a stále nic.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pak už asi servis, nebo sběrný dvůr... Ještě ji zkus na jiném PC, co kdyby...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Může tedy někdo doporučit tiskárnu s co nejmenšími náklady na tisk?Je jedno jestli inkoust nebo laser.
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Srp 2011 22:03) ---
Těd mě vyjela hláška,že nádržka přebytečného inkoustu je plná a mám kontaktovat servis.Tisk už se nespustí.
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Srp 2011 22:03) ---
Těd mě vyjela hláška,že nádržka přebytečného inkoustu je plná a mám kontaktovat servis.Tisk už se nespustí.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tiskárnu jsem resetoval ,ale stále netiskne.
-
- Pohlaví:
Pokud tam opravdu je nějáký zásobník přebytečného inkoustu, pak IMHO reset fungovat nemusí. Čidlo bude stále hlísit, že je plný. Zkus ten zásobník najít a vyčistit - je-li tam. 

- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
tyhle "zásobníky" sou někde uvnitř, volal jsem kvůli tomu do servisu a tam mi pán sdělil, ať to radši hodím do popelnice a koupím si něco pořádného. nicméně návod který uveřejnil Diablo skutečně funguje, používám ho na tiskárnu v práci, když jí ženská omylem vypne
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2463
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 13:30
-
-
- 2
- 4938
-
od peta501
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4324
-
od Radovan-kocour
04 kvě 2025 15:32
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”