nLite a win7
nLite a win7
Prosim vas,nema niekto skusenosti s nLite a funkcnostou na Windows 7-cke ? Rad by som upravil instalacku Win XP ,no neviem ci nebude blbnut ked nLite nainstalujem na Win7 a nasledne zacnem robit upravy ,alebo to nLite musi byt nainstalovane iba na XP ? Ak mate niekto s tym skusenosti tak dajte vediet.Dakujem.
Re: nLite a win7
Prepac,ale na moju otazku som na googli nenasiel odpoved,prezeral som cely googl no bez vysledkov.Ja som si na svoju win7 cku nainstaloval nLite a vyzera,ze by to malo fungovat s tou upravou winXP,no stale som si nie isty.Predsa len mate viac skusenosti ako ja,tak mi nemozte poskytnut jednoznacnu odpoved ? Vopred dakujem. 

Já rozhodně neškubu Win, ale instaluji plné, protože i ti později zjistíš, že odstraněná funkce ti bude jednou scházet ...
Mne sa to tiez nepaci ho skubat,no je to pre moje deti,ktore maju dost slabe a pomale PC..takze aspon takto by som ho chcel trocha zrychlit,aj ked neviem ci to pomoze,no chvalia si to na nete. 

-
- Pohlaví:
Zkuišenost nemám, ale nLite je jen pro XP. Na W7 se používá vLite.
Ja potrebujem upravit XP ,no nLite mozem nainstalovat iba na Win 7 ktoru mam a to prave neviem ci tu upravu xp mozem utobit s nainstalovanym nLite vo win 7cke. 

-
- Pohlaví:
Aha, už rozumím. Tak nevím, ale proč to nezkusíš, je to práce max. na hodinku.
Ved som to aj skusil,vsetko prebehlo absolutne bez problemov...prepacte,no potreboval som sa poistit aj nazorom odbornikov. Este po nainstalovani nLite na win7 som si vo vlastnostiach programu zvolil spustit program v rezime kompatibilnom s WinXP SP3. a zacal upravu instalacneho cd.Vsetko ako spominam prebehlo v absolutnom poriadku na Win 7.Takze ak si niekto chce nainstalovat nLite na Win 7 a v nom upravovat XPcka,tak potvrdzujem uplnu funkcnost tohto programu. 

Na jakou sestavu PC? Užitek (zvýšení výkonu) to podle mě nebude mít žádný ...
PC zostava :Windows 7 Home Edition 32-bit. Skusil som zmensit instalacku XPcka a vyhodil vsetko zbytocne,nastavil automaticku instalaciu...no akosi po preinstalovani XPcka, som velky rozdiel na hardverovom slabsiom pc velky rozdiel v naraste vykonu nepostrehol. Takze asi tolko k tej uprave. 

Já ti to říkal. Popis sestavy (hardwarový) není o OS, navíc nevím, proč by mě mělo zajímat PC kde to tvoříš, jde o cílový počítač.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”