Špatné zobrazení písma v prohlížečích
Špatné zobrazení písma v prohlížečích
Dobrý den, mám velký problém s fonty písem, v prohlížečích se mi při výchozim nastavení neukazují nějaké texty...už se mi ukazalo při scandisku , že se mi vymazali nejake fonty, tak sem je z disku pokousel zvlast nainstalovat a stale to nefunguje.Myslíte , že pomuze inovace? Přeinstaluje se tímto ten problém s písmama(fontama)? Děkuji
-
- Pohlaví:
Re: Špatné zobrazení písma v prohlížečích
Vítej na PC-Help!
Jaký máš systém a jak ten problém vznikl? Něci si instaloval, nebo naopak apod?
Jaký máš systém a jak ten problém vznikl? Něci si instaloval, nebo naopak apod?
win xp, ano preinstaloval jsem ho, pac mi najednou z niceho nic nesel spustit a pak se mi udelal tento problem , že kdyz jsem kontroloval disk tak mi to našlo nejaky fonty a vymazalo mi to, ukazala se i nejaka chyba v archivu ole atd....tak jsem se ted pokousel nainstal.pisma z cd, ale stale to nefunguje , nebo se mi to nenainstalovalo...tak se ptám jestli pomuze inovace?
-
- Pohlaví:
Proč si kontroloval disk, jsou tam problémy? Pokud to nefunguje již od instalace, pak by inovace mohla pomoci pokud ale není problém s diskem. Jinak na inovaci do budoucna zapomeň, je to kravina anic neřeší. Vždy je lepší to zkusit opravit jinak a pokud to nejde, pak čisou instalaci. Ty fonty se špatně zobrazují nejspíš i v PC. Pak by se daly nahrát nové.
V PC se to právě ukazuje dobře, pouze v prohlížečích,tam kde má být text tam není a je to těma fontama, tak právě nevím jestli inovace přeinst.i fonty a co všechno vůbec??
-
- Pohlaví:
Nevím co máš za prohlížeč, takže Opera. Klikni na Nástroje, nastavení, webové stránky jaké tam máš písmo. Má tam být viz. screen.
to vím, používám mozillu...ve všech prohlizecich i v opeře se mi proste neukazují nejake fonty¨,je to konkretne zvyraznený text např tady se mi vubec neukazuje jmeno od koho je prispevek....http://rapidspool.info/viewforum.php?f= ... d7ef1ddd9c
-
- Pohlaví:
No pokud taháš něco z warezu, pak se ani nedivím že to nejde
Tak udělej tu inovaci, MS to také doporučují! Je to až dole.
http://translate.google.cz/translate?hl ... rmd%3Divns

http://translate.google.cz/translate?hl ... rmd%3Divns
ok tak ja to udelam, co vsechno pak budu muset nastavovat ? Vymaže se mi něco?
-
- Pohlaví:
Nic by se vymazat nemělo, ale jistý si nejsem, dělal jsem to kdysi dávno. Každopádně dokumenty apod. zůstanou.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3467
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek
23 lis 2024 07:50
-
-
Problém s DD příkazem, co dělám špatně? Příloha(y)
od drobino » 13 pro 2024 19:21 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 7
- 6024
-
od drobino
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 12:47
-
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7987