Tahle klávesnice je moje druhá stejná, tamta když se jí chtěl umejt a ponořil jí do vody tak když sem jí zapojil tak nefungovala, potom sem zjistil že měla na boku prasklinu tak sem si koupil novou stejnou a na to že je to herní klávesnice a stojí ubohý pětikilo tak je dokonalá, čekal sem že to bude nějakej šrot a překvapila mě :-) :-)
No je na pohodu za ty prachy. Jen mi řekni od kdy se meje klávesnice ponořením do vody? Sice má tahle na spodu perforaci pro případ polití, ale to tady bylo houby platný
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Excel 5000 řádků 2 úzké sloupce a v tisku to je 100 stránek. Potřebuji ty 2 sloupce vytisknou 2x vedle sebe na A4 na výšku, aby to byla polovina listů papíru.
Excel to neumí. Když to tisknu přes pdf a zadám 2 listy na jednu stránku, tak to zase...
Poslední příspěvek
Hoši díky, oba způsoby fungují. :thumbup: :thumbup:
Ty vzorce jsem musel upravit takto (ve sloupci B to zobrazovalo až od řádku 51):
=IFERROR(INDEX(List1!$A:$A; ŘÁDEK() + CELÁ.ČÁST((SLOUPEC()-1)/2) * 100); "")...
dneska mi po deseti letech odešel Monitor a chtěl bych Vás požádat o doporučení na monior 27-32 palců do cca 5000,- Kč pokud možno v energetické třídě D a lepší.
děkuji,
Poslední příspěvek
ano a proto si lepší připlatím a kupuji MSI - už to je vybrané - jen musím vyčkat cca měsíc
Zdravím,
mám připojené dva monitory a jako hlavní mám oled 240hz 4k a jako vedlejsi bud 4k tv 60hz nebo fullhd 60hz monitor. deje se mi ze na vedlejsi obrazovce mi videa a filmy jedou tak na 15 fps... A je jedno zda je to display port nebo hdmi....
Zdar chlapy už mě z toho začala bolet hlava tak se jdu optat sem jestli tady najdu nějaké majstrštyky co se v tom vyznaj
nyní mám - Benq XL2411z 24palce
Plánuji koupit novou grafiku a na mém monitoru není Display port ani pořádné HDMI (víc jak...
Poslední příspěvek
Proč si za zhruba stejné peníze pořídit menší/užší monitor,
který (dobře vybraný) může přežít i 2-3 obměny kompu?
Pokud by stávající komp nestíhal 3440x1440, vždy se dá hrát v menším okně, např.:
- 16:9 1920x1080
- 21:9 2560x1080
- 16:9 2560x1440
-...