Výroba hry
Výroba hry
Dobrý den potřeboval bych poradit ... řekněme ... že chci vytvořit nejakou jednoduší hru ... umím C++ ... a umím v 3Ds max ... co dál potřebuju k tomu abych tu hru mohl zprovoznit ... není mi jasná jedna vec .. v 3Ds max udelam objekt ... ten obalím texturou kterou vytvořím treba v malování nebo photoshopu ... ale co mám teda dělat dál ? dekuju
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Výroba hry
Chtělo by to nějaký Engine, který by se staral o ten model a pohyb modelu. Na c++ je tuším Irrlicht
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Crytec teď uvolnil zadara CryEngine3 a můžeš si hrát
Je jen pro nekomerční účely!

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
tzn. muzu si hrát ... ale vydat hru nemuzu ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Srp 2011 16:18) ---
Takže v podstatě .... stačí udelat objekt .. dát mu texturu ... naházet do toho Irrlichtu ... prisoudit pomocí C++ tem objektum vlastnosti ... a je to ? ... hra je na svete ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Srp 2011 16:18) ---
Takže v podstatě .... stačí udelat objekt .. dát mu texturu ... naházet do toho Irrlichtu ... prisoudit pomocí C++ tem objektum vlastnosti ... a je to ? ... hra je na svete ?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vydat hru můžeš, ale jen s jejich svolením 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
heh
takže nemuzu 
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Srp 2011 16:22) ---
a co nejaký editor ... kam bych ty objekty naházel ... na to je taky ten engine Irrlicht ?

--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Srp 2011 16:22) ---
domitea píše:Chtělo by to nějaký Engine, který by se staral o ten model a pohyb modelu. Na c++ je tuším Irrlicht
a co nejaký editor ... kam bych ty objekty naházel ... na to je taky ten engine Irrlicht ?
A co použít něco pod GNU GPL?
ftp://ftp.idsoftware.com/idstuff/quake2/source
Jestli teda nemáš problém se zveřejněním vlastních zdrojáků
ftp://ftp.idsoftware.com/idstuff/quake2/source
Jestli teda nemáš problém se zveřejněním vlastních zdrojáků

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Prosím vás odpovezte mi na todleto ... stačí mi na vývoj hry ... textura v photoshopu .. objekt v 3Ds max ... a ten engine Irrlicht ano ?
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Měl by, ale ten CryEngine taky není k zahození.
A v čem mám delat mapy ... do tý hry ... jako navrhu si obejkty ... to už mám ... ale v čem mám ty objekty poskladat nejak k sobe ... abych tam mohl chodit .to mám delat v tom 3DS max ... nebo se to dá i v tom Enginu ... ?
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je k tomu dokumentace......
tak mi to napiš rovnou jakej "editor" mám pouzit 3D studio nebo ten engine ? ( jestli to víš)
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”