Zdravim vsechny,
Mam takovy zajimavy problem ve win 7.
Nepravidelne se mi stava ze pri pouzivani iexplorer mi nejde oznacit jakykoliv odkaz tazenim mysi
Podotykam ze mys je v poradku. Proste kdyz mysi najedu na nejaky odkaz, zmacknu leve tlacitko a po odkaze tahnu tak se nic nedeje
S timto problemem se objevi jeste dalsi a to ten ze kdyz shodim explorer na listu tak uz mi nejde maximaluzovat
Proste najedu mysi na ikonu exloreru na liste, rozroluje se i nahled prave otevrene stranky ( popr. Vsech zalozek) ale kdyz na nahled kliknu tak se prohlizec zase shodi zpet do listy. Stavalo se mi to jak pri stare instalaci tak i na ciste instalaci.
Myslite ze by toto mohl zpusobovat nejaky vir?
Problem s oznacenim odkazu
Re: Problem s oznacenim odkazu
Když ten text obtahuješ klvesnicí? (Shift+šipky)
OS originál? Začalo to dělat hned po reinstalaci nebo časem? Zkus reinstalovat iexplore.
OS originál? Začalo to dělat hned po reinstalaci nebo časem? Zkus reinstalovat iexplore.
Just Fucking Google It!
Oznacit to klavesnici jsem to nezkousel. Vyzkousim.
No reknu ti to takhle. Os= mel jsem cernotu, ale ted mam legal a mam porad ten stejnej problem. Kdyz jsem pouzival neleg. Tak jsem byl linej nainstalovat antivir. Ted jsem do pc nahodil legal. Os a po asi 2 dnech pouzivani se mi tento problem objevul znovu. Zajimavy je ze ja sam ani nikdo koho se ptam tento problem nikdy nezaregistroval. Ale tipnul bych to opravdu na nejakej vir. Jinak uz nevim kde hledat problem
No reknu ti to takhle. Os= mel jsem cernotu, ale ted mam legal a mam porad ten stejnej problem. Kdyz jsem pouzival neleg. Tak jsem byl linej nainstalovat antivir. Ted jsem do pc nahodil legal. Os a po asi 2 dnech pouzivani se mi tento problem objevul znovu. Zajimavy je ze ja sam ani nikdo koho se ptam tento problem nikdy nezaregistroval. Ale tipnul bych to opravdu na nejakej vir. Jinak uz nevim kde hledat problem
Přejdi do sekce HiJackThis a nech si tam zkontrolovat log, návod najdeěš tam.
Just Fucking Google It!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dělá to i v FF nebo Opeře?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Pouzivam exlorer
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4284
-
od petr22