Facebook, možný vir? Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Lukas 18
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Facebook, možný vir?

Příspěvekod Lukas 18 » 23 srp 2011 00:04

Zdravím, chtěl jsem se zkusit poradit. Na facebooku, se mi ozval přes chat kamarád, pozdravil mě (psal anglicky), něco pronesl a pak odeslal tento odkaz :http://tinyurl.com/1124143780-html přesvědčen že mi posílá něco kamoš jsem na to klikl. Odkázalo mě to na youtube s tím že mi tam chybí nějaká aktualizace fleshe, pod videem názory dalších mích kamarádů, ovšem v angličtině. Podívám se nahoru a v adrese je IPina a ne youtube. Vrátil jsem se na FB a napsal co to má znamenat, dál na mě reagoval, už jsem však pochopil, že kamoš mi nepíše?

Můžu k tomu získat od někoho zkušeného nějaké info, co je to?

Děkuji moc

Reklama
SHAGOHOD
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Facebook, možný vir?

Příspěvekod SHAGOHOD » 23 srp 2011 01:02

Virus co se šíří na FB a chyba by byla kdybys ten "flash" nainstaloval
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)

Sasopkoo
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Facebook, možný vir?

Příspěvekod Sasopkoo » 23 srp 2011 07:05

ja som si ten "flash" nainštaloval... a dookola sa mi reštartoval PC.. tak by som to na tvojom mieste nesťahoval :D

Lukas 18
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Facebook, možný vir?  Vyřešeno

Příspěvekod Lukas 18 » 23 srp 2011 09:42

...děkuji

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”