Externi DVD vs. TV
Externi DVD vs. TV
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zdali je externí DVD mechanika kompatibilni s televizí (výstup na USB samozřejmě má) ... jestli bych tam rozjel filmy. Díky
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Externi DVD vs. TV
Nevim, takze trochu dedukce - nebrat vážně!
Připojit určitě jde (USB - externí DVD mechanika), ale nevím. Klasická lisovaná DVD to asi nevezme, ale pokud by jsi měl na DVD nějaký film třeba v AVI a TV by to AVI brala, tak možná jo, protože se asi jenom čte.
Toto je teorie, počkej si někoho zkušenějšího, nezkoušel jsem a zkoušet asi nebudu (TV mám v síti a přes DLNA přehraju vše
a mám DVD přehrávač)
Připojit určitě jde (USB - externí DVD mechanika), ale nevím. Klasická lisovaná DVD to asi nevezme, ale pokud by jsi měl na DVD nějaký film třeba v AVI a TV by to AVI brala, tak možná jo, protože se asi jenom čte.
Toto je teorie, počkej si někoho zkušenějšího, nezkoušel jsem a zkoušet asi nebudu (TV mám v síti a přes DLNA přehraju vše

Určitě bych volil spíš standartní DVD přehrávač, ale jelikož mám i netbook, tak bych externí uplatnil i na něm ... proto se rozhodnu až podle té kompatibility.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Také mám externí mechaniku s USB a připojil jsem ji k TV (Samsung) a médium s filmem, hudbou, apod. to nepřehrálo
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Většina televizí zvládne číst z USB disku nebo flash disku,ale musí být naformátován na Fat 32 nebo NTFS,což asi DVD není,takže to nepojede.Pokud bys ovšem film zkomprimoval do DivX a dal na flešku tak by to už měla TV pobrat.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Flashku jsem za začátku taky znežíval, dokonce mám pocit, že na HD 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Z flešky nebo externího disku mi jede všechno v pohodě
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Z flashky mi filmy taky normálně jedou ... ale z externí dvd mechaniky asi nepoběží jak tu někdo psal.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2225
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51