Prosím o zhodnocení notebooku: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=91409
Dočetla jsem se na internetu spoustu věcí od jeho přehřívání po prohýbání klávesnice. Uvažuji nad tím, že si ho pořídím, ale kvůli těmto hodnocením váhám. Proto, co vy na to?
Případně navrhněte nějaký jiný notebook do velikosti 13,3 se slušným výkonem a hlavně velkou výdrží baterie(Ano, vím že čím větší notebook tím lepší, ale větší celý den z přednášky na přednášku nosit nechci).
Uvítám každou reakci. :)
Acer Aspire TimelineX 3830TG
Re: Acer Aspire TimelineX 3830TG
Tak je to Acer (jsem proti nim zaujatej
), tam se musí počítat s tím, že je notebook nekvalitní
) Ale jinak je to výkonný, možná až zbytečně moc, pokud je to jen na přednášky a ne na hry :) Záleží k čemu to bude potřeba :) Pokud jen na psaní ve Wordu, tak je zbytečná taková sestava :)

- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
No pokud ho chceš na časté přenášení tak ten ACER není jeslepší volba (co se týče odolnosti) lepši bude lenovo nebo nějaká taková lepší a kvalitnější značky
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=95154

i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

No z větší části na přednášky, ale chci aby to zvládalo i dobrou kvalitu videa a hlavně zvuku, Photoshop a nějaké ty hry také (konkrétně mi půjde o Diablo 3 :)). Takže ten výkon bych ráda, proto jsem upustila od menších velikostí notebooků. :)
Na to lenovo jsem koukala, ale neznám tu grafiku, takže nevím co si o ní mám myslet. A také jsem nikde nedohledala kvalitu zvuku.
Na to lenovo jsem koukala, ale neznám tu grafiku, takže nevím co si o ní mám myslet. A také jsem nikde nedohledala kvalitu zvuku.
Martab: Plusovej bod za Lenovo 
Haide: Pokud to chceš přenášet, tak rozhodně acer ani asus bych nebral. Navíc jestli je to na psaní, tak ti stačí něco levnějšího řekněme +- 13 000 a něco s kvalitní klávesnicí. Takže Lenovo :)
Diablo III si zahraješ i na ntb za těch 13 000, záleží na tom, jak jsi na tom finančně a jestli výkon opravdu využiješ :) Kvalitní zvuk u ntb je docela vražda
Ale na filmy stačí "klasickej" zvukovej systém u všech notebooků. Žádný super zvuky u notebooku čekat nemůžeš, maximálně externí zvukovka :)

Haide: Pokud to chceš přenášet, tak rozhodně acer ani asus bych nebral. Navíc jestli je to na psaní, tak ti stačí něco levnějšího řekněme +- 13 000 a něco s kvalitní klávesnicí. Takže Lenovo :)
Diablo III si zahraješ i na ntb za těch 13 000, záleží na tom, jak jsi na tom finančně a jestli výkon opravdu využiješ :) Kvalitní zvuk u ntb je docela vražda

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nastupuji na magistra a koupil jsem si HP 635, sice je to vyloženě low-end, ale váhu má cca o půl kila vyšší, než Acer a lenoch to rozhodně není. 13" je samozřejmě mobilnější, ovšem koukat na 15,6" monitor je příjemnější. Jinak Acery se v poslední době velmi zlepšili, nebál bych se jich.
Tomina: 15,6 mám v tuto chvíli a rok jsem s tím na přednášky chodila. Někomu to třebas vyhovuje, ale já už chci opravdu něco menšího, tahle velikost mě po dnu nošení zadupávala do země. :)
Chlísťák: No vím, že s tím zvukem je to horší, proto mě zaujal ten Acer, kde je ten zvuk velmi dobře hodnocen. Jinak pokud jde o cenu, tak nějakých těch max. 20 000 kč jsem za kvalitu ochotná dát. Kdyby to bylo spíše okolo těch 17 000, budu happy. :)
Chlísťák: No vím, že s tím zvukem je to horší, proto mě zaujal ten Acer, kde je ten zvuk velmi dobře hodnocen. Jinak pokud jde o cenu, tak nějakých těch max. 20 000 kč jsem za kvalitu ochotná dát. Kdyby to bylo spíše okolo těch 17 000, budu happy. :)
Na Diablo III dát 17 000 ? Jo tak takhle bych se chtěl mít
Takže mám hledat okolo 17 000? Pro tvou potřebu by jsme mohli jít o 3000-4000 míň, ale "Náš zákazník, náš pán" hledám kolem 17 000, něco s kvalitní konstrukcí a vysokou výdrží
Se systémem?

Se systémem?
Naposledy upravil(a) Chlísťák dne 27 srp 2011 16:03, celkem upraveno 1 x.
XD Diablo III byl příklad. Prostě, když už si něco koupím, chci kvalitu a do té klidně investovat budu. :)
Nějaký OS doma mám, ale pokud v tom notebooku už bude, budu jedině ráda.
Nějaký OS doma mám, ale pokud v tom notebooku už bude, budu jedině ráda.
Já musím souhlasit s Tominou, že se Acery zlepšily. Letos v září budu mít starší verzi 5820 TG už rok a jsem s ním naprosto spokojený, zatím bez žádného problému. 

Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
Spolubydlící na intru má Acer Aspire a abnormální promačkávání víka displaye, všechno vrže, přehřívá se mu... Taky ho má rok 
Jinak k tématu:
http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge ... 254802.htm
Toto se mi zamlouvá asi nejvíc, ale pak tam jsou levnější sestavy taky s řady Edge :)

Jinak k tématu:
http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge ... 254802.htm
Toto se mi zamlouvá asi nejvíc, ale pak tam jsou levnější sestavy taky s řady Edge :)
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Acery se sice zlepšily, to nepopírám, ale pokud ten notebook bude nenně přenášet a jinak namáhat tak ty acery moc nevydrží a existují i lepší volby, pokud chce kvalitní klávesnici tak ať jde do Lenova nebo do Sony Vaio...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1876
-
od RIKI22