Ahojte mám http://www.alza.cz/acer-travelmate-5760 ... 250516.htm vím, že GRAFIKA hrůza ale nemohli by jste mi někdo poradit nějakou doborou hru? aby mi na tomhle NTB fungovala? Jsem sportovní tysp ale nebránním se ničemu :) Děkuji :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Srp 2011 13:58) ---
Byl byhc rád kdyby jste přidali RECENZY :) děkuji.. :)
Hry pro NTB
- .:M@rt!n:.
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hry pro NTB
Koukni sem: http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ vyber hru a dej testovat. Pak uvidíš zda hru rozjedeš nebo ne. Je tam většina her...
MB MSI Z77A-G43 / procesor Intel Core i5-3570/ grafika MSI N660Ti PE 2GD5/OC / RAM Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Vengeance / SSD disk OCZ Vertex 4 Series 128GB / zdroj Corsair CX600
Bohužel na NOtebooku nemám internet takže to nemám jak zjistit :(
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mrkni sem. Pokud sjedeš dolů, najdeš tam výpis některých her + jak ti budou běhat. HD 3000 není herní grafika, ale Intel s ní udělal vcelku krok kupředu, takže 'zahrát' by sis mohl.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Děkuji a tyhle hry rozjedu 100%?? :) jinak pokud mohu otravovat čím větší FPS tím lepší? A moc se v tomn nevyznám poiud tam je červené tka to nerozjedu na Max? :) a pokud zelené tak rozjedu na ty detaily třeba Medium?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Červená stop = nehratelná, zelená = volno, hratelná. není to herní grafika, takže nečekej zázraky
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ano, i5 je více než dostatečně výkonný CPU. Momentálně, co se týče her, jsi limitován pouze GK. Čili ty, které tam jsou uvedené (ale samozřejmě i další) rozjedeš na 100% a i tak, jak je uvedeno.
Čím více FPS, tím lépe, plynuleji. FPS je totiž zkratka Frames Per Second, česky tedy počet snímků za sekundu. Platí, že minimum pro zahrání si je takových 25-30FPS, pak je hra již plynule hratelná. Na druhou stranu, rozdíl v opravdu vysokých hodnotách FPS již nemáš šanci poznat. Je potřeba brát ohled i na minimální FPS, na které může hra klesnout, protože pokud by tato hodnota byla třeba pod 20FPS, hra by se ti v těžších pasážích sekala. Takže nesoudit hru jen podle průměrných hodnot. Červená pak znamená, že na dané detaily si nezahraješ a zelená přesný opak. Snad je to již jasné.
Čím více FPS, tím lépe, plynuleji. FPS je totiž zkratka Frames Per Second, česky tedy počet snímků za sekundu. Platí, že minimum pro zahrání si je takových 25-30FPS, pak je hra již plynule hratelná. Na druhou stranu, rozdíl v opravdu vysokých hodnotách FPS již nemáš šanci poznat. Je potřeba brát ohled i na minimální FPS, na které může hra klesnout, protože pokud by tato hodnota byla třeba pod 20FPS, hra by se ti v těžších pasážích sekala. Takže nesoudit hru jen podle průměrných hodnot. Červená pak znamená, že na dané detaily si nezahraješ a zelená přesný opak. Snad je to již jasné.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.