Samsung galaxy 551

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Crave
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Samsung galaxy 551

Příspěvekod Crave » 28 srp 2011 12:50

Zdarec,

chtěl bych se zeptat, zda - li máte zkušenosti někdo s tímto mobilem? Osobní názor a pohled na něj. Velice o něm uvažuji, ale jen mě trochu přidělává QWERTY klávesnice. Jsem z PC zvyklý na "Z nahoře a Y dole" a na tomto mobilu je to jak na HW klávesnici, i na SW klávesnici naopak. Tak bych se chtěl zároveň zeptat, zda to nejde nějak přehodit, něco jako změna z EN klávesnice na CZ na PC.

Díky moc za rady a tipy. :?

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Samsung galaxy 551

Příspěvekod memphisto » 28 srp 2011 13:09

Na to si velice rychle zvykneš. Taky jsem z toho měl hrůzu a pohoda. Mobil to za tu cenu není špatný. Preferuješ HW klávesnici? Já mám teď na test Galaxy 550, což je starší bratříček tohoto :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Crave
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Crave » 28 srp 2011 14:18

No, byl jsem na prodejně si to vyzkoušet, jak by se mi na te HW klávesnici psalo a pohoda. Má o něco větší tlačítka než Nokia C6, takže je to pohodlnější (aspoň nezmáčknu 2 tlačítka zároveň):D...no, říkám, jsem zvyklý z PC na klasickou CZ klávesnici.

Nevíš/te, zda existuje nějaký SW, který by např. po zmáčknutí "Z" na této klávesnici zobrazil na mobilu "Y"? Nějaká utilitka do mobilu, či tak něco?

Díky

Crave
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Crave » 30 srp 2011 09:46

Nemáte k tomu ještě někdo nějakou připomínku? Ať koupí tohoto mobilu neudělám chybu..;)

Děkuju moc

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”