Skládání pc Vyřešeno
Skládání pc
Zdravím, potřeboval bych poradit, koupil jsem novou základní desku a rvu ji do starého casu.. Potřeboval bych poradit u zapojení hdd led atd., jestli platí, že červený kabel plus a černý mínus. Díky. 

- Overlord
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Skládání pc
http://answers.yahoo.com/question/index ... 056AAGrqzp
Red is + , black is -
Disconnect both just in case, and mark them to remember where they go , look like the positive is the one bringing the juice ?Good luck .
Positive: red,+
Negative: black,-
Red is + , black is -
Disconnect both just in case, and mark them to remember where they go , look like the positive is the one bringing the juice ?Good luck .
Positive: red,+
Negative: black,-
Výtečně, tak toto by mělo být dobře.. ještě bych potřeboval jednu radu. Základní deska se s zdrojem připojuje 2 kabely. Tím 4 cinchovým a a pak mi ze zdroje vede 20 cinchový konektor a na MB je 24 cinchová přípojka.. Co s tím?
- Overlord
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co máš za zdroj? Já se koukám na dnešní zdroje co jsou v nabídce a u všech se píše 20/24pin tedy tzn, že by neměl být problém to zapojit.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Skládání pc Vyřešeno
Jeden 4pin máš na CPU. 20+4pin potřebuješ na desku. Ta deska pokud má 24pin konektor, možná bude stačit jen 20pin. V pár PC jsem měl ty poslední 4 zaslepené. Uvidíš až to zapneš.
Jinak bys potřeboval nový zdroj.
Jinak bys potřeboval nový zdroj.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Zpět na “Problémy s hardwarem”