Game tip - Victory - Tip na key do CB

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

kimi999
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Game tip - Victory - Tip na key do CB

Příspěvekod kimi999 » 30 srp 2011 00:13

Victory je závodní hra od vývojářů K2/G1, jejich nejznámější hrou je asi FPS WarRock.
Ve Victory probíhá aktuálně Close Beta, ale dnes lze získat zdarma key a to zde:
http://contest.mmosite.com/index.php/ac ... away_event
Jak na to? Zaregistrujte se na této stránce, musíte splnit úkol, zahrát si v automatu, ten získáte na této stránce, ovšem pro to potřebujete získat aspoň jeden Gold, ten získáte takto: Jděte na stránku "My quest" tam jeden splňte, např. zalogovat se z hlavní stránky, nebo napsat dva posty na fórum, je to jednoduché. Až je splníte vraťte se na původní stránku.
http://contest.mmosite.com/index.php/ac ... away_event
Otevřete si kasíno a jejich automat, jednou si zatočte, je jedno jestli vyhrajete nebo ne, stačí oznámit splnění úkolu a můžete si vyzvednout key, doufám že jsem to poslal srozumitelně a opravdu to funguje, sám sem tomu nevěřil ale povedlo se mi to a dnes jsme si hru vyzkoušel, musím uznat že jako nápad je to zajímavé, zatím některé věci nejsou dořešené, ale hrát se to dá. :D
Přeji příjemnou zábavu.

Reklama
Ondys
Level 3
Level 3
Stav:

Re: Game tip - Victory - Tip na key do CB

Příspěvekod Ondys » 30 srp 2011 00:23

Není to náhodou SPAM? Příjde mi to celé nějaké divné, vypadá to jako postup na CRACKování hry, čili Warez.... i když no... prostě IMHO
Never stop dreaming.

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 30 srp 2011 11:30

Taky jsem tomu nevěřil, ale funguje to, pokud máte zájem můžu udělat krátké video ze hry jako důkaz. Jinak podezřívaví jsou asi všichni, jelikož na fb všichni doslova žebrají key a zde si ho vyzvednou za 12 hodin pouze 4 lidé.

--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Srp 2011 12:10) ---

Zde teda přidávám video, můj nick ve hře je jiný než zde, ale můžete si před závodem všimnout že je tam česká vlajka. (U mého nicku) A kvalita videa je horší, způsobila to konverze z wmv do avi a vše jsem natáčel přes fraps, (tzn. po 30 vteřinových stopách) takže jsem si nedělal teď žádnou hlavu s přechody atd.

Jiný důkaz, že to funguje nemohu dodat, max mě ještě napadlo že mam na profilu datum registrace (včerejší) jelikož jsem key získal způsobem co jsem popsal nahoře. Jenomže to zase někteří rejpalové řeknou, že i ten lze upravit.

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 31 srp 2011 11:18

Ta co? Zkusil to někdo? Rád bych si zahrál s někým, s kým můžu zároveň i pokecat :-)

Zpět na “Hry”