Dobry den,
mam legální klič od skoly ,windows stažene přimo ze stranek Msdnaa,ale kdyz ho dam do mechaniky nebootuje.Windows sem vypaloval na dvd po staazeni.Jako klsicke Iso mi ho nechce vypalit porad me to nutilo do UDF/ISO tak mi nic jineho nezbyvalo a proste to nebutuje:-(Nevite nekdo co s tim prosim?
jedna se o WIn 7 -67bit EN
MSDNAA WIN 7nebootuje nebo... Vyřešeno
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: MSDNAA WIN 7nebootuje nebo...
V čem pálíš?Jestli nero tak-express-obraz,projekt,kopie-obraz disku nebo uložený projekt.
Palim v Nero 7 burning Rom .Ted sem zkusil Nero express ,ktery je soucasti Nera 7.Vypalil sem pres Image recorder ,obraz a pak ho na DCD uz vypalil klasicky jako vypalit obraz ,to slo v pohode ,ale stejne mi to nebutuje,pritom instalacku mam stazenou primo od Msdnaa
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Velký rozdíl mezi verzemi není.http://video-navody.cz/video/62-software-jak-vypalit-obraz-disku-v-nero-expressRychlost-maximálně 4x.
Problem je v tom,ze ja stahl zazipovane ISO z msnaa a kdyz ho odzipuju tak uz mam normalne slozky windows ,ktere uz n ejsou zadnym obrazem a to mi proste jde vypalit pouze jako UDF/ISO nebo pouze UDF.Ani jedno vsak nebbotuje. TAkze mi nejde odzipovat ISO obraz,ani winrar ani winzip.Oboji mi uz odzipuje hotove windows slozky ,ktere ja musim dostat nejak na dvd coz mi sice jde,ale jen zminenou UDF cestou ...Takove DVD ovsem nehce bootovat:(
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Není už ten tvůj "zip" ve skutečnosti iso?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A proč ho rozbaluješ?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Co je na tom složitýho?Nic nerozbaluj a vypal to.
Ok prave to zkousim,zvdy kdyz sem vypaloval Image tak nikdy to nevypadalo jako winrar zazipovany soubor takze me to nenapadlo porad sem to rozbaloval.Ted to zkousim pridat jako image a ono to jde...ackoliv to mam ikonku jako winrar coz me zmatlo asi predtim...
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Zář 2011 19:24) ---
TAk to funguje dekuju
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Zář 2011 19:24) ---
TAk to funguje dekuju
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”