Rozdílná kvalita stejné mp3ky
Rozdílná kvalita stejné mp3ky
Ahoj, když si pustím mp3ku v mobilu (Samsung Corby) a pak totožnou mp3 v PC, tak už není tak kvalitní, jako kdybych si ji přehrál v mobilu. V mobilu má znatelně lepší basy a i ostatní nástroje tam zní lépe. Sluchátka mám pochopitelně jedny a přepojuju, jen aby jsme předešli "blbým" dotazům.
Nevíte, čím to může být? Zkoušel jsem jak na Windows XP, tak na W7. Že by kodeky? U těch si ale nejsem jistý, protože na XP jsem měl K-Lite. Nebo je to tím, že nemám zvukovku? Díky za všechny rady!

Re: Rozdílná kvalita stejné mp3ky
To právě taky ne. Jak tam dám kterejkoli, vždycky to bude mít v mobilu lepší zvuk a v pc horší.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
A v mobilu žádný ekvalizér není? Jaká sluchátka požíváš - pecky, polouzavřená nebo uzavřená?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
V mobilu ekvalizér je, prozkoušel jsem všechny, ale pořád to zní líp než v PC. Používám pecky, ty do uší (utlumí okolní zvuk a jsou krásně slyšet basy). Přehrávačů jsem moc nezkoušel, až bude čas, tak nějakej zkusim.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 5687
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
19 dub 2025 17:47