ahoj,
menil sem na graficky karte (ati 5870) chladic. krome vetracku v baleni byly taky takovyty hlinikovy chladice (co se lepi napr. na pameti). kartu sem dukladne ocistil a potrebny mista osetril gumou, ale po par dnech stejne nektery hlinikovy casti odpadly...
co byste mi poradili? ja bych to nejradsi necim prilepil, ale fakt nemam predstavu jaky lepidlo pouzit. jednak aby vodilo teplo, a pak hlavne aby se pri prehrati nemohlo stat, ze lepidlo zacne horet :)
nenapada vas nekoho neco?
moc dekuju
odpadavani hlinikovych soucasti chladice
Re: odpadavani hlinikovych soucasti chladice
potrebny mista osetril gumou
Co? Jakou gumou?
Na těch chladičích by měla být nalepená teplovodivá lepící páska, tou to nedrží?
Just Fucking Google It!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
V nouzi lze použít i silikonový tmel...
V nouzi lze použít i silikonový tmel...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na mosfety jsem používal AKASA AK-TT12-80, snadné a účinné. Akorát objednávat přes net se vzhledem k poštovnému nevyplatí. Optej se v nějakém obchodě ve svém městě, obvykle je mívají.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
petaq: normalni gumou (jak se s ni gumuje tuzka), vsude se pise, ze pred lepenim se ma "ocistit gumou", lepsi by to melo sedet...
jinak moc dekuju za rady, to keramicky lepidlo vypada nejlip, myslim, ho koupim. budu jeste kupovat dalsi veci...
moc diky!
jinak moc dekuju za rady, to keramicky lepidlo vypada nejlip, myslim, ho koupim. budu jeste kupovat dalsi veci...
moc diky!
Gumou? Kde si to četl? Co já vim tak by se to mělo vyčistit lihem kvůli odmaštění.
Just Fucking Google It!
cetl sem to primo v manualu u chladice + kdyz sem koukal na vymenu chladicu na videich na youtube, tak to tam taky nekdo delal
Zpět na “Problémy s hardwarem”