Ahoj, mám notebook Asus K52N a 32bit Windows 7.
Na mém počítači došlo k několika změn:
1. Když ho spustím trvá skoro minutu než se ZAČNE spouštět Windows.
2. Nejdou přehrát žádná videa (Gom-player ani windows M. P.)
3. Nejde spustit žádná hudba. windows M. P. (do audacity se ale tačte)
4. Jakýkoli soubor se spouští pomaleji, ale potom jede rychle.
5. Pořád mi vyskakuje hláška nedostatek paměti ukončete...
Fakta:
1. 32. bit Windows7
2. půl roku starý NB
3. AVG nehlásí žádný vir
4. Prohledávání složek v TT je v normální rychlosti
5. Vypsané chyby začali zničeho nic a volné paměti mám stále dostatek, proto usuzuji, že je to problém hardwarem.
6. Když jenom surfuji po Netu není problém a to mám Google chrome, tak nechápu jak může souviset to, že se mi nedají pustit videa s Pamětí?
Děkuji za pomoc...
nejdou přehrát videa a hudba aj.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: nejdou přehrát videa a hudba aj.
Zkontroluj RAM memtestem, HDD utilitou od výrobce nebo aspoň HD Tune. VE správci úloh (Task manger) zjisti který program zabírá nejvíce systémových prostředků.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
děkuji... ale..
memtest mi háže nějaké chybové hlášky něco s OS..., nevím co myslíš HDD utilitou od výrobce, a HD tune nechápu projel jsem to, ale nevíc co stím... Promiň jsme trochu nechápavý asi...
memtest mi háže nějaké chybové hlášky něco s OS..., nevím co myslíš HDD utilitou od výrobce, a HD tune nechápu projel jsem to, ale nevíc co stím... Promiň jsme trochu nechápavý asi...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus použít Ultimate Boot CD
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud Memtest hlásí chyby, je třeba chybnou paměť vyměnit. Jinak je třeba také občas provést úklid, třeba programem Ccleaner a to i registry a odstranit nalezené zbytečnosti a chybné zápisy v registru (povolit zálohu). Také občas zkontrolovat pevný disk s opravou případných chyb. Následně spustit defragmentaci disku. Předpokládám, že používáš firewall a antivirový program, ale přesto je třeba, především při problémech udělat log z programu HiJackThis a vložit jej zde do příslušné sekce a požádat o kontrolu. Odborníi na verbež všeho druhu případně poradí, jak se těch vetřelců zbavit. Nevím co myslíš pod tím, že se nedají spustit videa z paměti. Pokud z pevného disku, tak jaká videa (jaká přípona). Podle všeho potřebuje notebook pořádný úklid a kontrolu nastavení programů.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde přehrát AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-NTb Příloha(y)
od tuningrob » 24 pro 2024 14:08 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 2627
-
od tuningrob
Zobrazit poslední příspěvek
24 pro 2024 15:43
-
-
- 3
- 3737
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9253
-
od pajauh
24 zář 2024 18:07
-
-
- 9
- 2687
-
od falco_dee