UPC a výměna modemu za router
UPC a výměna modemu za router
Zdravím, mám net od UPC a k němu jsem dostal i ten modem Motorola SB5100E. Když mi ho zapojovali tak jsem měl ještě PC, ale již mám noťas a připojování jen pomocí kabelu mi celkem vadí, jelikož bych mnohem radši ocenil WiFi. Otázkou tedy je, můžu sám ten momentální modem vypojit a dát místo něj nějaký router s WiFi? Bude pak v routeru třeba i něco nastavit? Případně kde to potřebný info seženu? Nebo bude potřeba aby přišel někdo od UPC a nastavil ho přímo on...? Díky.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: UPC a výměna modemu za router
Musíš koupit modem s wifi nebo router zapojit až modem
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Mno, já vlastně zapoměl, že kabel od netu není LAN ale koax, což mi moc nenáhrává. Můžeš mi simtě doporučit ňákej obyčejnej, co nejlevnější modem s koax výstupem a WiFinou?
Budu ho používat jen dočasně, takže do toho chci dát co nejmíň.
Budu ho používat jen dočasně, takže do toho chci dát co nejmíň.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Najít dneska kabelový modem je oříšek. S wi-fi jsou navíc docela drahé. Zeptej se přímo na UPC, případně zvaž to napojení obyč routeru za modem
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Dokup wifi router a zapoj za ten modem.Mám to tak taky .Mám i stejný modem od UPC:
http://www.alza.cz/edimax-br-6428ns-d219119.htm
http://www.alza.cz/edimax-br-6428ns-d219119.htm
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 6699
-
od flakyr
Zobrazit poslední příspěvek
01 kvě 2025 09:27
-
- 2
- 2265
-
od viktorsavo
23 pro 2024 13:29
-
- 10
- 4482
-
od Montys
25 lis 2024 14:04
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 11105
-
od bugicek7lpCZ
27 úno 2025 12:51
-
-
- 2
- 2590
-
od liborek