Dobrý den ,mam problém s mikrofonem. Koupil jsem si netbook s nainstalovanym WIN 7 starter . Na skypu mi nefunguje mikrofon , s nastavením jsem si pohral a i když je na max tak je hrozně potichu slyšet , i když mam hlavu přimo u mikrofonu. Nejde mi dát uplně na maximum protože při určité hlasitosti mi začnou pískat reproduktory , asi rušení s mikrofonem. Zkoušel jsem to i u teamspeaku 2 a tam mi to píská taky.
Může to byt but těma WIN7 starter , nebo to je malym rozměrem NB a rušením mezi repro a mikrofonem?
Díky za tipy
Mikrofon Win 7 Starter NB
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mikrofon Win 7 Starter NB
Podívej se do nastavení ve Skype - Nástroje - Nastavení - Zvuková zařízení a zkontroluj, zda je správně nastaveno u Mikrofon odpovídají zřízení a zaškrtni Automaticky nastavit mikrofon.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Nastavení zvuku: Záznam > vybrat Mikrofon > Vlastnosti > karta poslouchat a tady zrušit zaškrtnutí u volby Poslouchat toto zařízení.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
takhle to vše mám
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2754
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”