PC se zpomaluje

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

$Iceman$
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

PC se zpomaluje

Příspěvekod $Iceman$ » 11 zář 2011 19:07

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, můj PC se někdy zpomalí a někdy jede velmi rychle. Nevím, kdy tak a kdy tak, není to pravidelné. Někdy, když je to pomalé, stačí restart PC a už je zase velmi rychlý, ale někdy ani to nepomůže. Nejvíce to pozoruji na FPS ve hře Call Of Duty 4 Multiplayer. Když jede PC rychle, mám 250 FPS stálých (možných i 333 FPS stálých) na Promodu i ve smoku. Když jede pomalu mám 100-125 FPS a ve smoku FPS klesnou třeba až na 30. Zapnu správce úloh, zkusím povypínat nějaké služby, někdy to pomůže a mám zase 250 FPS stálých, někdy ale také ne a zůstane to stejné. Problém v hardwaru vyloučen (když to vytáhne 250 FPS stálých někdy - dříve neustále, začalo to blbnout zhruba před měsícem až dvěma), tudíž by mohl být problém v softwaru.
Stáhl jsem TuneUp, ten už nehlásí žádné problémy, antivir Avast také ne. Je možné, že je nějaké svinsto, které zpomaluje PC, nainstalované? Mohl by mi někdo pomoci ho z PC dostat?

Reklama
$Iceman$
Level 2
Level 2
Stav:

Re: PC se zpomaluje

Příspěvekod $Iceman$ » 11 zář 2011 19:55

Nevíte někdo, prosím? Nepomohlo by, aby se mi někdo mrknul na log, prosím?

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 12 zář 2011 09:23

A kde ten log máš??
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

novakova-ma
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod novakova-ma » 21 říj 2011 11:02

Také se mi stává něco podobného, ale nevím, co s tím...

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 21 říj 2011 11:20

novakova-ma Vítej na PC-Help a založ si prosím vlastní téma /dle pravidel/. Tam popiš problém trochu podrobněji.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”