Nefunguje žádná zvukovka
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunguje žádná zvukovka
To se mi nezdá - proč je ve Správci zařízení 2x. Měl by tam být jednou.Podívej se do Přidat/Odebrat programy kolikrát je tam. Případně ten druhý odebrat a restartovat PC. Co to je za ZK , jež je přidaná do PC. Realtek je asi pro tu integrovanou ZK na základní desce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ta druhá zvukovka je HDMI. Ale naprosto sejně se to chová, když v biosu vypnu integrovanou zvukovku a připojím přes USB Sound Blaster. Zvukovka komunikuje bez problému, ale nemůžu změnit hlasitost a pokud kliknu na ovládač hlasitosti, napíše Win, že je zvukove zařízení zakázano. Problém je na 100% přímo někde ve Win, jen nevím kde 

HDMI? to je tohle:

Nemáš náhodou repráky na LCD monitoru a propojené z grafiky DVI-HDMI kabelem?

Nemáš náhodou repráky na LCD monitoru a propojené z grafiky DVI-HDMI kabelem?
Ne, používam HDMI kabel. Dokud zvukovky fungovaly, tak jsem si mohl vybrat, kam zvuk pošlu (buď HDMI do TV, nebo přes integrovanou zvukovku do bedniček) a vše fungovalo bezvadně. Teď jsem zkoušel USB sluchátka. Win je detekoval, ovládač jsem nainstaloval, ve zprávci zařízení bez problému, přesto nic nehraje a Win píše, že je zvukové zařízení zakázáno.
Používal jsi nějaký čisticí soft? Třeba CCleaner? Je možné, že sis vyčistil registry dočista a Win rozhasil.
Ještě jsem do registrů nehrabal, pc šlape jak má (kromě zvuku
) tak nebyl důvod. Pokud by to byly Win XP,tak je přeinstaluji z cd, ale Win7 už to neumožňuji. A znovu instalovat všechny programy se mi opravdu nechce. Pokud máš čas a chuť , rád ti uvolním přístup přes TeamViewer.

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Existuje vir který spolehlivě vyřadí zvukovky, každopádně funguje v XP nevím jak ve W7 64.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 18
-
od Karel203
Zobrazit poslední příspěvek
dnes, 14:56
-
- 7
- 3645
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3245
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1693
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-
-
-
USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem - 10
- 5806