Ahoj,
chystám stavbu nového PC který bych chtěl osadit novým Sandy bridge od Intelu a mám pár otázek...
Zatím bych koupil PC bez grafické karty a tu si koupil později (asi tak cca. po Vánocích) a chtěl bych se zeptat, co a jak se dá hrát na té HD Graphics 2000...jestli na tom rozjedu nějaké ty nové hry a v jakém asi tak rozlišení ? Prostě jestli na tom půjde něco hrát než si koupím nějakou slušnou dedikovanou grafiku. Dále by mě zajímalo, jak velký je rozdíl mezi HD Graphics 3000 a HD Graphics 2000 ... jelikož HD Graphics 3000 obsahují jen procesory s odemčeným násobičem... klidně bych si připlatil, zas takový skok už to není.. ale zase jsem v nějakých testech četl že ty odemčené procesory když se nenataktují tak mají menší výkon než ty zamčené... Tak bych potřeboval pohled na věc někoho zkušeného... Poradíte někdo prosím :)))
Sandy bridge-výkon HD Graphics 2(3)000
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Sandy bridge-výkon HD Graphics 2(3)000
Integrovaná grafika bude vždy nouzové řešení.Ty nové od Intelu mají mírně navrch od Radeonu 4200 ale i tak je to dost málo na nové hry.Při rozlišení 1680x1050 si prostě nezahraješ nové hry.Na té silnější možná velmi ořezaně jo,ale nedělal bych to.Připlácet na vyšší model CPU kvůli grafice,kterou stejně budeš měnit je blbost.Kup si levnější model s HD2000 a ušetřené peníze pak vraz do lepší grafiky.Budeš se muset ale zatím smířit s hraním starších her a nebo na nízkém rozlišení.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
takže to beru tak.. že třeba takové cod mw2 si zahraju, ale bude to muset být dost osekané ? Mě jde o to to přečkat do Vánoc, než seženu další peníze na nějakou slušnou grafiku...
Tocime sa stale dokola. Vobec si nenapisal, co chces na tom do Vianoc robit.
Ja momentalne tiez "preckavam" na zostave z podpisu. A nestazujem si. Je kopa vybornych starych hier.
Ja momentalne tiez "preckavam" na zostave z podpisu. A nestazujem si. Je kopa vybornych starych hier.
► Zobrazit spoiler
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Určitě bude dobré přečkat to se slabší grafikou a pak ty peníze vrazít do pořádné herní grafiky.Je fakt,že na té integrované rozjedeš i tak spoustu her.Ty nejnovější sice velmi omezeně,ale spustit je spustíš.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Ja momentalne ficim na zostave z podpisu, a krasne som si opatovne uzil medel of honor alied assault, aj spolu s quake 2 .. 
Na tej integrovanej to budes mat podobne, ak nie lepsie - na tvojom mieste by som sa toho velmi nebal.

Na tej integrovanej to budes mat podobne, ak nie lepsie - na tvojom mieste by som sa toho velmi nebal.
► Zobrazit spoiler
No... co na tom budu dělat, prostě domácí použití.. a po nákupu nějaké pěkné grafárny mám záměr z toho udělat herní PC jak se patří :) Šlo mi jen o tom, jestli si na té Intelácké grafice alespon něco a nějak rozumně zahraju
Pro představu, to PC bude vypadat asi takto
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 6O0112YD01

Ty asi nemozes byt konkretnejsi? Ale sak naco. Poslal som ti stranku s benchmarkami tej grafiky, tak co ti stale nie je jasne?
edit: a zostava by potrebovala znacne upravit.
edit: a zostava by potrebovala znacne upravit.
Naposledy upravil(a) cobr4in dne 14 zář 2011 16:08, celkem upraveno 1 x.
► Zobrazit spoiler
Vždyť OK :) Já jsem s výsledkem spokojen :) Beru to tak že si prostě nějaký nový hry zahraju, ale nebude to ideální.. to mi stačí :) Tu sestavu jsem postnul jen aby jste viděli, na čem to asi bude běhat :)
No, tak ok potom Tu zostavu este nemas, ci? Pretoze na tvojom mieste by som to poupravoval. Za tie prachy mozes mat lepsie.
► Zobrazit spoiler
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A co tak místo v této sestavě úplně zbytečného SSD pořídit grafiku? To SSD se tam ňák nehodí a 30GB moc nerozumím.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 4798
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 17:53