Eset Nod 32 verze 5 legalne nanic
Re: Eset Nod 32 verze 5 legalne nanic
Já čtyřku ani neodinstalovával, jen jsem stáhnul pětku a přeinstaloval. Bez nejmenších problémů, ani licenci jsem nemusel zadávat znova
Asus P5E3, Intel Core 2 Duo E8400,Seagate 500GB ST3500320AS SATA-3G 32MB cache, Ati HD3870 512MB DDR4, 4x Corsair XMS3 DHX 1024MB 1333MHz DDR3,Logitech G15, Vista Ultimate x64
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
-odinštaluj Eset 5
-vyčisti CCLeanerom
-štart,tento počítač,nástroje,možnosti priečinka,zobrazenie,odfajkni:použiť jednoduché zdielanie súborov...skryť chránené súbory operačného systému...zafajkni..zobraziť skryté súbory a priečinky,použiť,ok
-zmaž všetko čo je pod názvom Eset
-štart,spustiť,napíš...regedit,ok,zmaž všetky registre z názvom Eset
-nainštaluj poslednú verziu Eset 4
-nechaj si ju aktualizovať!!!!!
-keď máš aktualizovanú vírusovú databázu možeš si nakonfigurovať nastavenia podľa seba
-spusti inštaláciu Eset 5
-počas inštalácie sa ti zobrazí okno...zachovať povodné nastavenia,ok-pokračuj v inštalácii
-ak si vypíta po skončení inštalácie reštart tak reštartni
V Esete majú problém z obrovským návalom aktivácii,takže im to tam nejako kolabuje.Tak zatiaľ......nech sa vám darí...
-vyčisti CCLeanerom
-štart,tento počítač,nástroje,možnosti priečinka,zobrazenie,odfajkni:použiť jednoduché zdielanie súborov...skryť chránené súbory operačného systému...zafajkni..zobraziť skryté súbory a priečinky,použiť,ok
-zmaž všetko čo je pod názvom Eset
-štart,spustiť,napíš...regedit,ok,zmaž všetky registre z názvom Eset
-nainštaluj poslednú verziu Eset 4
-nechaj si ju aktualizovať!!!!!
-keď máš aktualizovanú vírusovú databázu možeš si nakonfigurovať nastavenia podľa seba
-spusti inštaláciu Eset 5
-počas inštalácie sa ti zobrazí okno...zachovať povodné nastavenia,ok-pokračuj v inštalácii
-ak si vypíta po skončení inštalácie reštart tak reštartni
V Esete majú problém z obrovským návalom aktivácii,takže im to tam nejako kolabuje.Tak zatiaľ......nech sa vám darí...

S obcházením licencí asi poslední 2 roky to nebyla taková sranda, jak si myslíš, skoro každý den si musíš kdesi na tureckých webech hledat nový key. Docela ale stačí používat free edice antivirů, všechny potřebné funkce tam jsou a ty placené jsem stejně vypínal. Jsou i free edice v češtině, nejenom anglicky jako zpočátku.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co ti brání se obrátit na podporu? Odpovídají téměř obratem.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”