Dobrý den, už jsem zde párkrát psal a bylo mi doporučeno koupit chladiče + "použij stlačený vzduch" mohl bych se zeptat, o co se jedná ?
A ještě, kdybych si třeba koupil tohle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65686 Musím dát pc do nějaké opravy, aby m ito do pc nainstalovali nebo to zvládne každý ? Děkuji
Stlačený vzduch – o co se jedná? *
Stlačený vzduch – o co se jedná? *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 14 zář 2011 19:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nicneříkajícího nadpisu „stlačený vzduch“
Důvod: Oprava nicneříkajícího nadpisu „stlačený vzduch“
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: stlačený vzduch
Chladič je třeba koupit nejen podle chladicího výkonu, ale i podle způsobu montáže na základní desku. Ne každý chladič je vhodný na montáž na každou základní desku. Při montáži chladiče na procesor potřebuješ i teplo vodivou pastu, pokud není dodávána již s procesorem, nebo chladičem. Stlačený vzduch v bombičce slouží k odstranění prachu a nečistot z chladičů a ventilátorů, a nejen jen jich, v PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Stlačený vzduch – o co se jedná? *
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Já si kupuji tento stlačený vzduch http://www.gme.cz/cz/sprej-stlaceny-vzd ... 9-065.html
Je to sice poměrně drahé, ale jednou za čas s tím vyfoukám "bordel" z klávesnice u notebooku. Čistím tím také větráček a když to dělám po dlouhé době zlepší se i chlazení.
Je to sice poměrně drahé, ale jednou za čas s tím vyfoukám "bordel" z klávesnice u notebooku. Čistím tím také větráček a když to dělám po dlouhé době zlepší se i chlazení.
Peťa: Proč tak draze? Sám jsem si pořídil stlačený vzduch od Omegy, je o polovinu levnější a je tam toho 2x tolik...
ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
Na bordel v klávesnici to funguje také? To jsem ještě nezkoušel ... jen abych si ho nezafoukl pod nějakou klávesu a nemusel jsem pak klávesnici vyhodit.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Já klávesnici vždycky rozeberu když ji čistím, tak nechápu proč bys ji vyhazoval 

i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
To já taky dělal ale teď jí budu koupat, koupil jsem si voděodolnou 
Jinak nevím jak bys rozebíral klávesnici u notebooku.

Jinak nevím jak bys rozebíral klávesnici u notebooku.
Just Fucking Google It!
-frost- tak draze, protože jsem se nepodíval na jíné nabídky a nějak už jsem si zvykl chodit pro to do GM.
X úplně v klidu to jde, nebál bych se toho, že se to zafouká pod jednu klávesu:)
X úplně v klidu to jde, nebál bych se toho, že se to zafouká pod jednu klávesu:)
Já něco rozebrat ... tak složím úplně něco jiného 

Boeing 747?
Hoff: Boeing 747?
MacGyver umí udělat letadlo z gumy a sponky, Chuck Norris umí z letadla udělat gumu a sponku
MacGyver umí udělat letadlo z gumy a sponky, Chuck Norris umí z letadla udělat gumu a sponku

- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Zpět na “Problémy s hardwarem”