Lidi na Skype slyší všechny zvuky z PC

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

hamsteer
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Lidi na Skype slyší všechny zvuky z PC

Příspěvekod hamsteer » 13 zář 2011 22:11

Zdar,
dnes jsem zjistil že lidi slyší všechny zvuky z mého PC když si s nimi volám (např. u her nebo videa z youtube),už mě fakt nebaví si dávat zvuk úplně na minimum že to sotva slyším abych je tím nerušil takže jsem hledal řešení.První co jsem našel bylo něco o směšovači stereo,který mám vypnutý.Dále jsem četl že by to mohlo být jako akustická ozvěna,což je nemožné protože mám sluchátka a když si je sundám a dám si je zhruba do vzdálenosti ve které je mikrofon,tak neslyším nic.V nastavení mikrofonu apod. jsem pohledal a nic co by mi pomohlo jsem nenašel.
Mám zvukovou kartu Realtek u kterého jsem si musel stáhnout starší verzi protože ta nová mi dělala stejné problémy a pořád mi to vyhazovalo jakousi chybu že není připojený konektor i když je vše zapojené v pořádku a na Skypu mluvíme bez výpadků.
Obrázek
Realtek digital input ani output nefungujou.
Obrázek
Obrázek

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Lidi na Skype slyší všechny zvuky z PC

Příspěvekod Pic » 13 zář 2011 22:38

Právě ve směšovači může být něco nastavené.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 14 zář 2011 08:28

Chtělo by to ve Skype zrušit automaticky nastavit reproduktory, kvůli tomu, že ti může hýbat s hlasitostí reproduktorů, a to zcela nečekaně. To ale s problémem nesouvisí. Potřeboval bych sem vložit podobný obrázek, co sem dávám já:

Obrázek

P.S.: Pokud máš jen takové (podle zvukovky), co je nahoře, zkusil bych ubrat (hlasitost) mikrofon, mělo by stačit asi polovina rozsahu.

hamsteer
nováček
Stav:

Příspěvekod hamsteer » 14 zář 2011 16:03

Zkusil jsem zapnout směšovač stereo a kouknout se k němu do nastavení,ale nepomohlo to.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 14 zář 2011 19:30

X píše:... zkusil bych ubrat (hlasitost) mikrofon, mělo by stačit asi polovina rozsahu.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 14 zář 2011 20:41

Nejspíše to je vlastnost uvedené zvukové karty. Používá integrovanou ZK, ale nikdy při debatě na Skype neposlouchám hudbu, ani nehraji hry, takže nemohu posoudit, zda to nedělá i moje ZK. Zkusím to příležitostně ověřit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

gabriel
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod gabriel » 14 zář 2011 21:39

No když já klasicky používám skype, tak mám ve směsovači ten mikrofon utlumenej. Používám mic u sluchátek a když jsem měl tenhle zaplej, tak mi to dělalo to samý, protože mi to zachycoval jinej mic v noťasu. Předpokládám, že používáš samostatnej mic, tak zkus zapojit mic ze sluchátek, jestli ti to bude dělat taky.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 14 zář 2011 21:47

Momentálně používám mikrofon přímo u kamery a stereo repra a při video hovoru nemám žádné problémy. Na stole se mi ječtě povaluje druhý mikrofon, který je připojen vpředu na bedně, ale není nastaven, jako aktivní zařízení.

Flame
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Flame » 14 zář 2011 21:50

prejdi na teamspeak to je lepsi
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH​-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224

Zpět na “Problémy s hardwarem”