Budu instalovat Win 7. Mám disk dělit na oddíly? *
Re: Budu instalovat Win 7. Mám disk dělit na oddíly? *
Za sebe jsem pro to disk nedělit. Ale ty nejseš já
Spíš se podívej na výhody a nevýhody obou systémů (dělit x nedělit) ...

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
taky jsem pro nedělit , to mělo možná význam u XP nebo starších OS , ale i to mělo nevýhody , pokud to nebude nutné z nějakých nám neznámých důvodů ,. neděl HDD a nech si ho vcelku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
jaro3:
Myslíš, že se nemůže systém pohnojit? I kdyby to byl sebeodolnější systém, pořád tu máš riziko v podobě toho exota mezi klávesnicí a židlí; taky může odejít disk.
Záloha/image systémové pártyšny je po mém soudu to nejjednodušší nejrychlejší, jak situaci zachránit. A pak je lepší mít všechna data na jiném disku.
Myslíš, že se nemůže systém pohnojit? I kdyby to byl sebeodolnější systém, pořád tu máš riziko v podobě toho exota mezi klávesnicí a židlí; taky může odejít disk.
Záloha/image systémové pártyšny je po mém soudu to nejjednodušší nejrychlejší, jak situaci zachránit. A pak je lepší mít všechna data na jiném disku.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
právě , tak to mám , když se pohnojí disk , není jistota že na druhém oddílu bude vše OK.
A u XP ( nejen) je problém , že se stále win nafukují , a kapacita systémového oddílu za čas nemusí stačit..
Volil bych nákup dalšího HDD , než rozdělovat.
A u XP ( nejen) je problém , že se stále win nafukují , a kapacita systémového oddílu za čas nemusí stačit..
Volil bych nákup dalšího HDD , než rozdělovat.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
- Zálohu mám nejen kvůli případné havárii, ale i jako opravu právě toho nafukování.
- Jistěže není záruka jistoty dat na druhém oddílu, ale ta data samozřejmě zálohuji. Jen je zálohuji jiným způsobem (prostým kopírováním) než systém (image).
- Taky jsem příznivcem víc jak jednoho fyzického HDD v PC, ale přijde mi škoda nechat tolik prostoru systémové pártyšně právě s ohledem na odlišný způsob zálohování dat a systému.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2861
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek