Z reproduktorů nejde zvuk Vyřešeno
- kalkub
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Z reproduktorů nejde zvuk Vyřešeno
Mám notebook hp 620 a dneska se mi stalo že mi nešel z reproduktoru zvuk. Jinak přes jack 3,5 nebo bluetooth sluchatka mi de zvuk vpohode. Zkoušel jsem reinstal ovladačů ale nepomohlo. A když pouštím mp3 přes windows media player tak to hlásí že zjistil chybu při přehrávání souboru
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Z reproduktorů nejde zvuk
Jestliže tomu dobře rozumím co píšeš, tak přes normální sluchátka jde přehrávání zvuku normálně, ale reproduktory jsou úplně tiché. Předpokládám, že reproduktory jsou připojeny ve správném konektoru a připojené k el. síti. Podívej se do Ovládací panely - Zvuk a zvuková zařízení - záložka Zvuk , zda tam máš u Reproduktoru správné výchozí zařízení a případně také nastavenou hlasitost. V záložce Hlasitost si zkontroluj Nastavení reproduktorů v Upřesnit, zda tam máš nastavené reproduktory, jež používáš (pravděpodobně Stero). Pak v záložce Hlas si můžeš v "Test zařízení" to otestovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- kalkub
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
ja myslel interni :) jakoze uz zabudovane v notebooku jinak jiny pristroje pres jack fungujou a de z nich zvuk
EDIT: Díky za to ovladáni zvuku zkoušel jsem to znova a nějak jsem to poupravil a teď to funguje. Byli jen nastavený špatně na nějaký RTC sluchátka
EDIT: Díky za to ovladáni zvuku zkoušel jsem to znova a nějak jsem to poupravil a teď to funguje. Byli jen nastavený špatně na nějaký RTC sluchátka
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je-li vše OK, dej kliknutím na zelené zatržítko na vyřešeno.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1604
-
od HappyMental
Zobrazit poslední příspěvek
24 črc 2024 19:51
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6147
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5718
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11710
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”