Zdravím, nějak se mi něco stalo z PC. Bylo den bez proudu a bez baterky
Předtim jelo ted jen bliká monitor a PC vypadá, že jede. HDD se načítá, ale nic z toho.
Zkoušel sem druhý zrdroj a druhé CPU a pořád to samé. Nemáte nějaké návrhy? Zkoušel sem i vytahovat RAM a nic. I bez HDD jsem zpouštěl.
PC nutně potřebuju na tvorbu programu v Pascalu na uterý do školy. Ted mam book, ale sestra si ho odváží do školy.
Monitor bliká, ale nic
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Monitor bliká, ale nic
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
-
- Pohlaví:
Re: Monitor bliká, ale nic
A co si s tím tropil, že bylo PC bez baterky? Nemáš jenom něco rozhozený v Biosu? Zkoušel si se dostat do Biosu?
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
No vytahoval sem HDDčka a daval je do druhého PC. Baterka tam nebyla, protože sem ji tam nebyl schopen nikdy dát
Docela prkotina, ale mě se nechtělo. PC takovéto věci prožívá pořád, že je bez proudu.
Potřeboval sem dostat data ze sata disku a ja mam na desce jen ata, tak jsem musel hodit HDD do toho PC, co sem měl na opravu, nainstalovat tam windows, protože linux nešel, dostat se do všech složek a zachranit data ... atd.
PC sem opravil odevzdal vybral peníze zapojil svoje a nic... Bliká obrazovka (myslim jako ta zelená indikační LED to jsem zapoměl napsat)
Do BIOSU se nedostanu. Vidím prostě jen černo ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (Sob Zář 17, 2011 12:44 pm) ---
Hm... našel sem asi problém... grafika a její tranzostory uplně hoří... chladič ne, ale tranzostory a integráče ano...

Docela prkotina, ale mě se nechtělo. PC takovéto věci prožívá pořád, že je bez proudu.
Potřeboval sem dostat data ze sata disku a ja mam na desce jen ata, tak jsem musel hodit HDD do toho PC, co sem měl na opravu, nainstalovat tam windows, protože linux nešel, dostat se do všech složek a zachranit data ... atd.

PC sem opravil odevzdal vybral peníze zapojil svoje a nic... Bliká obrazovka (myslim jako ta zelená indikační LED to jsem zapoměl napsat)
Do BIOSU se nedostanu. Vidím prostě jen černo ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (Sob Zář 17, 2011 12:44 pm) ---
Hm... našel sem asi problém... grafika a její tranzostory uplně hoří... chladič ne, ale tranzostory a integráče ano...
-
- Pohlaví:
Hm... našel sem asi problém... grafika a její tranzostory uplně hoří.
Tak to si ho nenašel asi, ale určitě!

- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Všechny součástky smd upně hoří po 4 vteřinách od zapnutí ... To se u mě v PC dlouho neohřála ... teda ohřála se až moc, ale co tak najednou?
...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10992
-
od JuRas