Poraďte jakýkoliv dobrý film
Poraďte jakýkoliv dobrý film
Ahoj, úkol je jasný
Je mi jedno jaký to bude žánr... Prostě filmy, které na vás udělaly dojem.

Never stop dreaming.
Re: Poraďte jakýkoliv dobrý film
Včera jsem koukal na Deathrace, dobrej film.
Just Fucking Google It!
Requiem za sen, Prokletý ostrov, Počátek, Klub rváčů, Sedm, Skrytá identita, Zelená míle, Gran Torino, Podivuhodný případ Benjamina Buttona, Číslo 23. Mé nejoblíbenější a nejzajímavější filmy, co jsem viděl. Možná jsem na nějaký zapoměl.
Deathrace je super
Z těch co vypsal Tommy4 se mi nejvíce líbí 23
2. nejlepší film ve kterém hraje Jim Carry :)) 1. je Blbý a blbější 

Z těch co vypsal Tommy4 se mi nejvíce líbí 23

Never stop dreaming.
Happy end
Komedie / Experimentální
Československo, 1967, 71 min
Režie: Oldřich Lipský
Hudba: Vlastimil Hála
Hrají: Vladimír Menšík, Jaroslava Obermaierová, Josef Abrhám, Bohuš Záhorský, Stella Zázvorková…
Komedie Oldřicha Lipského a Miloše Macourka je nezvyklým a odvážným experimentem, vypráví totiž děj pozpátku. Lidé zde chodí pozpátku, koně skáčou přes překážky pozpátku, smrt se stává zrozením a naopak, při jídle vycházejí potraviny lidem z úst na talíř… Jen tak se může stát, že po dopadu se ostří gilotiny zvedne, odsouzencova hlava opět sedí na krku a odsouzenec - řezník Bedřich Frydrych obživne, neboli podle jeho vlastního komentáře „se za poněkud zvláštních okolností narodí!“ (oficiální text distributora)
Komedie / Experimentální
Československo, 1967, 71 min
Režie: Oldřich Lipský
Hudba: Vlastimil Hála
Hrají: Vladimír Menšík, Jaroslava Obermaierová, Josef Abrhám, Bohuš Záhorský, Stella Zázvorková…
Komedie Oldřicha Lipského a Miloše Macourka je nezvyklým a odvážným experimentem, vypráví totiž děj pozpátku. Lidé zde chodí pozpátku, koně skáčou přes překážky pozpátku, smrt se stává zrozením a naopak, při jídle vycházejí potraviny lidem z úst na talíř… Jen tak se může stát, že po dopadu se ostří gilotiny zvedne, odsouzencova hlava opět sedí na krku a odsouzenec - řezník Bedřich Frydrych obživne, neboli podle jeho vlastního komentáře „se za poněkud zvláštních okolností narodí!“ (oficiální text distributora)
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Kazatel, Já moje druhé já a Irena a seriál boj o přežití
AMD PhenomII X4 955 BE 3,8 GHz / Gigabyte GA-880GA-UD3H / MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC / Kingston HyperX blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz CL9 / Gelid Solution Tranquillo / Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB / Seasonic S12II-620 (SS-620GB F3) 80Plus Bronze / Cooler Master HAF 922 W
A jaké filmy máš oblíbené?
KOukni se na Kick-Ass (Nářez), nedávnop sem na to koukal a taky dobrá komedie.
Just Fucking Google It!
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Viděl jsem za poslední půlrok asi 15 filmů.Většinou nestály za nic.Například Machete,Wrecked nebo Zdrojový kód.Jediný co mne trochu zaujal byl film Všemocný .
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Pohlaví:
Pianista - nejlepší co jsem v poslední době viděl
Film Pianista je příběhem Wladyslawa Szpilmana, skvělého pianisty a uznávaného interpreta Chopinových skladeb. Příběh začíná v okamžiku, kdy ve varšavském rádiu zní Chopinovo Nokturno v C# moll v jeho podání. Píše se rok 1939 a Szpilmanovi je 28 let. Polsko je napadeno německými vojsky, která brzy přicházejí i do jeho hlavního města Varšavy. Téměř okamžitě jsou uplatněny tvrdé restrikce vůči zdejší židovské komunitě. Szpilman a jeho rodina - rodiče, bratr a dvě sestry - žili až dosud spokojeným životem, brzy jsou však také donuceni podřídit se ponižujícím pravidlům. Kromě toho, že jim docházejí peníze a jídlo, musí pod hrozbou přísného trestu nosit na rukou Davidovu hvězdu. Nátlak se postupně zvyšuje a rodina je na tom stále hůře. Brzy jsou donuceni prodat obrazy, stříbro, nábytek a nakonec i Szpilmanovo drahocenné piáno. Největší ranou je však rozhodnutí, podle kterého mají být všichni Židé umístěni do uzavřeného areálu, obehnaného vysokými zdmi - na místo, které brzy vstoupí do dějin jako Varšavské ghetto. (oficiální text distributora)
Film Pianista je příběhem Wladyslawa Szpilmana, skvělého pianisty a uznávaného interpreta Chopinových skladeb. Příběh začíná v okamžiku, kdy ve varšavském rádiu zní Chopinovo Nokturno v C# moll v jeho podání. Píše se rok 1939 a Szpilmanovi je 28 let. Polsko je napadeno německými vojsky, která brzy přicházejí i do jeho hlavního města Varšavy. Téměř okamžitě jsou uplatněny tvrdé restrikce vůči zdejší židovské komunitě. Szpilman a jeho rodina - rodiče, bratr a dvě sestry - žili až dosud spokojeným životem, brzy jsou však také donuceni podřídit se ponižujícím pravidlům. Kromě toho, že jim docházejí peníze a jídlo, musí pod hrozbou přísného trestu nosit na rukou Davidovu hvězdu. Nátlak se postupně zvyšuje a rodina je na tom stále hůře. Brzy jsou donuceni prodat obrazy, stříbro, nábytek a nakonec i Szpilmanovo drahocenné piáno. Největší ranou je však rozhodnutí, podle kterého mají být všichni Židé umístěni do uzavřeného areálu, obehnaného vysokými zdmi - na místo, které brzy vstoupí do dějin jako Varšavské ghetto. (oficiální text distributora)
Pulp Fiction, Gauneři , Grindhouse: Planeta Teror, Grindhouse: Auto zabiják, Hanebný Pancharti, Kill Bill 1,2 a v roce 2014 bude 3
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3196
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 17:00