Najdi a smaž:
c:\programdata\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\Aktualizovat ESET licenci.lnk
c:\windows\pss\Aktualizovat ESET licenci.lnk
ComboFix se odinstaluje takto:
Start-Spustit a zadej ComboFix /Uninstall
Vyčisti systém CCleanerem
a použij i T-Cleaner
http://www.edisk.cz/stahni/29485/T-Clea ... 8.5KB.html
smaže vše po Combu,MWAVu atd.-stáhneš>spustíš
pozn. před stažením T-Cleaneru a po dobu čištění deaktivuj antivir a antispyware ,následně T-Cleaner smaž a zapni si znovu antivir a antispyware.
Jak to vypadá s rychlostí (pomalostí) NB?
Prosím o kontrolu logu na notebooku Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu logu na notebooku
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Je mi líto, ale nic se nestalo. Notebook se pořád zasekává zhruba na pul minuty až na minutu..někdy i na víc. Nenapadá mě, co by zamrzávání způsobovalo softwarově.. Je možné, že to může být i hardwarem?
Edit: Teď se to seklo tak na 10 minut a když jsem do toho "lehce" bouchnul, rozjelo se to. Tohle vždycky "pomůže", ale snad mě napadá, čím to může být způsobeno.. Jestli vadnej HDD, ramky, procesor..? Při testech ramek bylo 0 chyb, takže ramkama to nebude bych řekl.
Edit: Teď se to seklo tak na 10 minut a když jsem do toho "lehce" bouchnul, rozjelo se to. Tohle vždycky "pomůže", ale snad mě napadá, čím to může být způsobeno.. Jestli vadnej HDD, ramky, procesor..? Při testech ramek bylo 0 chyb, takže ramkama to nebude bych řekl.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Podle crytal info je disk OK , zkus ještě toto.
Stáhni si HD Tune
-nainstaluj, spusť program, klikni na záložku Error scan
Spusť Start a počkej , až skončí svojí práci. Pokud budou všechny čtverečky zelené je disk OK , pokud budou některá červená , disk odchází.
Stáhni si Memtest:
Do políčka vlož největší velikost Tvé jednotlivé paměti RAM (256,512 nebo 1024,2048) dej Start , nech nejméně 2h běžet , pokud bude po 2h stále 0 errors , jsou v pořádku.
Jde NB někdy do BSOD (modrá smrt)?
Stáhni si HD Tune
-nainstaluj, spusť program, klikni na záložku Error scan
Spusť Start a počkej , až skončí svojí práci. Pokud budou všechny čtverečky zelené je disk OK , pokud budou některá červená , disk odchází.
Stáhni si Memtest:
Do políčka vlož největší velikost Tvé jednotlivé paměti RAM (256,512 nebo 1024,2048) dej Start , nech nejméně 2h běžet , pokud bude po 2h stále 0 errors , jsou v pořádku.
Jde NB někdy do BSOD (modrá smrt)?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Do modrý smrti jde občas, ale spíš ne než jo.. Jinak testy dopadly dobře.. Jenže mi někdy udělá, že po naběhnutí biosu nenaběhne OS, ale zahlásí chybu HDD...takhle to udělá tolikrát, dokud do toho lehce "nepraštím", jinak nenaběhne nikdy... Ještě mě napadlo všechno rozebrat a poutahovat, ale nemyslím si, že to by způsobovalo to zamrzávání notebooku..
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu logu na notebooku Vyřešeno
To bouchnutí ukazuje na vadný kontakt nebo studeňák. To softwarově nevyřešíme
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra