Problém s Direct X (??) ve Windows 7 64bit

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

imfromczechbaby
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Problém s Direct X (??) ve Windows 7 64bit

Příspěvekod imfromczechbaby » 19 zář 2011 02:21

Dobrý den,

před několika dny jsem přeinstaloval PC. Mám originální Windows 7 Home Premium 64bit. Vše fungovalo tak, jak mělo, až do té doby, než jsem zkusil spustit nějakou hru. (konkrétně GTA IV, Red Alert 3 Uprising a Borderlands).
Pokaždé, když jednu z těchto her spustím vyskočí chybová hláška (viz odkazy níže).

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Na první pohled se zdá, že se jedná o chybu s Direct X, ale mám nainstalovanou aktuální verzi a několikrát jsem ho již přeinstalovával, ale bez výsledku.

Také jsem zkoušel tyto .dll soubory stáhnout a vložit je do c:/windows/system32/, ale také bez jakéhokoliv výsledku.

Před vytvořením tohoto tématu jsem dlouhé hodiny googlil, ale opravdu si nevím rady. Doufám, že zde bude někdo ochotný mi pomoci.

Děkuji

Reklama
Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Re: Problém s Direct X (??) ve Windows 7 64bit

Příspěvekod Marfy » 19 zář 2011 08:21

Většinou pomůže nainstalovat DirectX přímo to co je dodáno na DVD s hrou.I když máš aktuální,tak někdy to chce prostě to konkrétní.Takže najdi ve složce s hrou soubor DirectX a tam DXSETUP a spusť.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

imfromczechbaby
nováček
Stav:

Re: Problém s Direct X (??) ve Windows 7 64bit

Příspěvekod imfromczechbaby » 19 zář 2011 12:10

Děkuji za odpověď, ale přesně to jsem již zkoušel a bezvýsledně. :(

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”