Při staru PC chrčí
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Při staru PC chrčí
V mechanice. Tak ji konečně vyhoď a kup si jinou. Ať máš jistotu otestuj ji v jiném PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Fakt si to hrozně komplikuješ...
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Říkám že jinou mechanku jsem zkoušel a chovalo se to stejně. Dnes mi došlo že procesor jsem nezkoušel, ale ten bohužel taky nemám náhradní stejně jako grafiku :-/
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Vraž tam tu hlavu a zjisti, odkud to přesně jde. Píšeš, že vyndáš mechaniku a přejde to. Nevím co jiného by mohlo způsobit chrčení, pokud se to netočí.
Odnes to do servisu, protože začínám být fakt zvědav, co to je...Moc variant ale není (disk, mechanika, ventilátory, zdroj)
Odnes to do servisu, protože začínám být fakt zvědav, co to je...Moc variant ale není (disk, mechanika, ventilátory, zdroj)
My si ai stále nerozumíme, můj problém není to chrčení jako takové. Problém je že před startem PCčka prostě neustále několikrát načítá mechanika.
Už se odhodlávám k vyzkoušení jiného processoru, ale jediný který jsem doma našel je amd athlon 64 x2 3000+ s939. Ále ten už asi do desky Gigabyte s.AM2 M52L-S3, nForce 520LE nenarvu, že??
Budu muset něco levně sehnat na odzkoušení 
Už se odhodlávám k vyzkoušení jiného processoru, ale jediný který jsem doma našel je amd athlon 64 x2 3000+ s939. Ále ten už asi do desky Gigabyte s.AM2 M52L-S3, nForce 520LE nenarvu, že??

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nenarveš. To že mechanika několikrát načte, dělá deska. Pokud ani změna pořadí bootování nic nemění, bude chyba např. v BIOS = flash BIOS a to udělej jako první, než začneš čachrovat s CPU.
BIOS nebo flash BIOS? Co přesně by na to mohlo mít ještě vliv (desku jsem totiž zkoušel a beze změny). Ale pokud je můj sudek správný tak při výmně základovky se změnil i celý ten BIOS, že jo? 

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
A jinou desku si zkoušel s tím samým procesorem? Co takhle zkusit jinou desku a jiné CPU, a ostatní komponenty z tvého PC?
Zpět na “Problémy s hardwarem”