Jak zprovoznit internet. Vyřešeno
Jak zprovoznit internet.
Ahoj kluci,mohu poprosit jestli by jste mi napsaly navod jak zprovoznit internet?Nainstaloval jsem si novy XPčka a nemam tam nic,vubec zadny sitovy pripojeni nic proste.Mam klasickej internet od UPC ADSL.Vubec nevim jak vytvorit sitove pripojeni.Tak mi prosim poradte.
Lenovo IP G780
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak zprovoznit internet.
1) nainstalovat ovladače síťové karty
2) nainstalovat antivir
tím začni
2) nainstalovat antivir
tím začni

"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
-
- Pohlaví:
K desce bys měl mít CD s ovladači k sí´tové kartě, ty musíš nainstalovat jako první. Potom budeš muset vytvořit nové síťové připojení a k tomu zase buideš potřebovat /možná/ nějaký papír od UPC kde jsou parametry toho připojení.
No ten notas sem dostal a zadny CD jsem k tomu nedostal...Byl tam nainstalovanej xp proff. ale ja si tam dal vlastni xp home a ted
mi nefunguje nic.Ani zvukovka,jede jenom holej system.Vubec nevim co mam delat...
mi nefunguje nic.Ani zvukovka,jede jenom holej system.Vubec nevim co mam delat...
Lenovo IP G780
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Tak začni tím, že napíšeš, co to je za laptop. Dohledáme ovladače, které stáhneš a nainstaluješ.
//to je správný komunikační šum - chci něco zprovoznit a až po 5 příspěvcích se dostanem k zařízení...
//to je správný komunikační šum - chci něco zprovoznit a až po 5 příspěvcích se dostanem k zařízení...
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Omlouvam se ze jsem to nenapsal hned.Nevedel jsem ze na tom zalezi.Ale jak si ty ovladace stahnu kdyz sem bez netu?Pisu z mobilu...Ten notas uz je hodne starej,mam ho na chvilku nez si koupim jinej.Ale dobre mam Fujitsu Siemens Amilo Pro V 2000.
Lenovo IP G780
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to jedině požádat o pomoc kamaráda, aby to stáhl a vypálil na cedečko, pokud je funkční mechanika.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Dostal jsem napad,pokusil jsem se jeste nastartovat ty stary proff. a fungujou i internet.Tak co ted teda?
Lenovo IP G780
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ovladače hledej zde: http://ts.fujitsu.com/support/downloads.html
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Pohlaví:
Nejprve si stáhni ty ovladače pro síťovku a dej je na nějaké medium abys je pak mohl nainstalovat.
Zajimalo by mne cos s tím tropil, když po instalaci XP Home ti běží i staré profi.
Zajimalo by mne cos s tím tropil, když po instalaci XP Home ti běží i staré profi.
Ok diky,zkusim to a dam vedet.
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Zář 2011 18:01) ---
No kdyz jsem instaloval tak jsem nenahradil ten starej windows ale vytvoril jsem novou slozku...A ted jsem za to rad protoze kdybych ty proff. vymazal tak sem v...
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Zář 2011 18:03) ---
Já to tam nemůžu najít
můj notas tam není...(v seznamu)
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Zář 2011 18:01) ---
No kdyz jsem instaloval tak jsem nenahradil ten starej windows ale vytvoril jsem novou slozku...A ted jsem za to rad protoze kdybych ty proff. vymazal tak sem v...
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Zář 2011 18:03) ---
Já to tam nemůžu najít

Lenovo IP G780
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4820
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 3
- 3229
-
od Signalista97