Nevím jak s HDD Vyřešeno
Nevím jak s HDD
Dobrý den mám dotaz dotaz dělali mi v pc win7 ale na jednom disku mam 140 GB a na druhém jen 99MB, ale doromady mají mít 500GB můžete mi prosím říct co s tím a jak se to dá předělat když uuž nemám cd s win7? děkuji
Re: Smazaná data na HDD bez zjevné příčiny
nejedlai: A tvůj dotaz má s tímhle vláknem společného co?
Re: Smazaná data na HDD bez zjevné příčiny
no já hledala něco o HDD ale moc se tu nevyznám, tak to se omlouvám pokud vadí, že jsem to dala sem...nenašla jsem nic lepšího..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nevém jak s HDD
Laskavě si přečti pravidla tohoto fóra a také se jimi příště řiď. Dotaz vložen samostatně pod upraveným názvem. Díky za pochopení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Nevím jak s HDD
v pořádku děkuju. Po stažení Easus partition jsem ten zbývající našla ale vůbec netuším co s tím, můžete někdo poradit
Jak to tedy chceš vlastně předělat?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Poku ten zbylý oddíl vidíš ve Správci disků,tak ho můžeš přidat k již existujícímu oddílu (raději mimo tohe kde je o.systém) nebo si vytvořit nový disk/oddíl.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
No chci mít C asi 200GB a D 300GB ale teď tam mám napsáno C 167GB a pak D rezervováno systémem 100MB a ten zbytek 298GB mám v tom programu EASEUS napsany jako MÍSTNÍ DISK ALE JE PŘED TÍM HVĚZDIČKA a není označen nijak a normalně když otvevřu tento pc tak ho tam vůbec nevidím ten zbytek 298
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Zář 2011 19:50) ---
myslím si že je to jen špatným přejmenováním tím že je před ním hvězdička, ale nevím jak ho tedy přepsat aby mi zmizela
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Zář 2011 19:50) ---
myslím si že je to jen špatným přejmenováním tím že je před ním hvězdička, ale nevím jak ho tedy přepsat aby mi zmizela
Přiřaď mu písmeno.
Pic: Se ti teda ten název topicu moc nepovedl
Pic: Se ti teda ten název topicu moc nepovedl

Just Fucking Google It!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To je možný, nic lepšího mne v ten moment nenapadlo. Část disku je nejspíše ještě bez oddílu a formátu. Podívej se do Správy disků, zda je na tom neoznačeném zbytku disku vytvořen oddíl a také naformátován. Pokud ne, klikni pravou myškou na tu volnou část a z nabídky vy ber vytvořit oddíl a vytvoř oddíl. Pak jej naformátuj na stejný formát jako disk C.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Re: Nevím jak s HDD Vyřešeno
děkuji vám, problém je vyřešen, sloučila jsem ty dva disky a přejmenovala..
Zpět na “Problémy s hardwarem”