Vypalování více filmů... Vyřešeno
Vypalování více filmů... Vyřešeno
Ahoj vsichni, poprvy sem pisu, protoze si tentokrat nevim rady.
Chtel bych se zeptat, jak to udelat aby se mi na dvd "vlezlo" nekolik filmu. Matka to u nekoho videla a ted me furt otravuje s tim ze chce abych to taky udelal. Ale jak?

- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, jedno takové DVD mám taky, ale upřímně, nikdy jsem nad tím nepřemýšlel. Jediné co mě napadá, zkus DVDShrink. Otevři z pevného disku nejdříve jeden film, přes RE-AUTHOR ho vlož do kompilace a pak zkus otevřít film druhý a postup zopakovat. Nevím ale, jestli ti Shrink dovolí otevřít druhý film bez toho, aby jsi neztratil z kompilace ten první. Ještě jsem to nezkoušel.
Druhá možnost by mohla spočívat v převedení DVD formátů těch filmů do AVI pomocí příslušného programu a potom z těchto dvou avi vytvořit spojením jeden film ve formátu DVD. Je to krkolomné a hlavně časově náročné.
Možná se ale najde někdo, kdo tomu hoví a poradí ti jka na to. Ale každopádně tím utrpí kvalita filmu.
Já bych ale na tvém místě přesvědčil mámu ať si radši nechá pálit jeden film na jedno DVD.
Druhá možnost by mohla spočívat v převedení DVD formátů těch filmů do AVI pomocí příslušného programu a potom z těchto dvou avi vytvořit spojením jeden film ve formátu DVD. Je to krkolomné a hlavně časově náročné.
Možná se ale najde někdo, kdo tomu hoví a poradí ti jka na to. Ale každopádně tím utrpí kvalita filmu.
Já bych ale na tvém místě přesvědčil mámu ať si radši nechá pálit jeden film na jedno DVD.
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
tak jen vypal všechny tituly hezky za sebou
pokud bude třeba přidat i titulky, tak si zjisti jaké druhy tvůj přehrávač zvládne a vypal je k těm filmům, jen dej pozor aby titulky měly naprosto stejné názvy jako názvy filmů
pokud bude třeba přidat i titulky, tak si zjisti jaké druhy tvůj přehrávač zvládne a vypal je k těm filmům, jen dej pozor aby titulky měly naprosto stejné názvy jako názvy filmů
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prostě to vypal jako data v *.AVI a hotovo nevím co furt řešíš... 

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2709
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek
21 črc 2024 18:39
-
-
více ssd na desku asrock b450 pro4 Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 03 lis 2024 16:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1497
-
od MrVoltz
05 lis 2024 08:17
-
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2464
-
od petr22
20 kvě 2025 13:30
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”