Dobrý den,
potřebovala bych pomoct se zprovozněním NTB. Mám nahraný win. vista home, naistalované kodeky takže filmy se v pohodě spustí.
Mám tento notebook pořízený jako herní, ale hry se nespustí. Stáhla jsem z NVIDIE tou jejich funkcí na automatické vyhledání ovladače který potřebuji. Po instalaci a restartu mi to vůbec nenaskočilo na plochu, jednou naskočila modrá obrazovka a podruhé byla obrazovka jen černá a nic se nedělo.
Prosím tedy o radu co všechno mám kde postahovat a naistalovat aby se mi to rozjelo ? Pokud mi můžete najít i příslušné odkazy.
Přikládám screen CPU, grafiky i desky.
Moc děkuji
Pomoc s hledáním ovladačů
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomoc s hledáním ovladačů
Tady jsou drivery na PM965
http://www.intel.com/support/chipsets/sb/CS-025753.htm
http://www.intel.com/support/chipsets/sb/CS-025753.htm
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Děkuji za drivery - evidentně to všechno fičí, ale stejně jak tam ty ovladače grafické karty zase to nenaběhne. Poslední co tam je vidět že nabíhá počítač, pak to skočí na černou obrazovku a na ní by se pak mělo objevit logo woken a načíst se. To se už nestane. Musím jít do nouzového režimu a tam ty ovladače odinstalovat.
Je možný že je ta grafická karta nějaká rozbitá ( i když ji CPUZ vidí) ? Když zapnu klasickou hru co je v oper. systému - tuším srdce se to jmenuje tak mi to napíše že hardwarová akcelerace je buď zakázaná nebo není podporovaná ovladačem grafické karty což by mohlo snížit výkon hry. Přesvědčte se že máte nainstalovány nejnovější ovladače grafiky a že je zapnutá hardw. akcelerace.
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Zář 2011 18:26) ---
Tak ve správci zařízení je uvedeno jen to co je na obrázku. Ne přesný název karty (jestli se tedy zobrazují ve složce grafické adaptéry). Je tedy možné že grafická karta odešla na odpočinek ?
Také mi dělá starosti složka další zařízení a 4 položky se žlutým trojúhelníčkem. Netuším co by to mohlo být, nic navíc k notebooku připojené nemám.
Vaše rozumy prosím ?
Je možný že je ta grafická karta nějaká rozbitá ( i když ji CPUZ vidí) ? Když zapnu klasickou hru co je v oper. systému - tuším srdce se to jmenuje tak mi to napíše že hardwarová akcelerace je buď zakázaná nebo není podporovaná ovladačem grafické karty což by mohlo snížit výkon hry. Přesvědčte se že máte nainstalovány nejnovější ovladače grafiky a že je zapnutá hardw. akcelerace.
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Zář 2011 18:26) ---
Tak ve správci zařízení je uvedeno jen to co je na obrázku. Ne přesný název karty (jestli se tedy zobrazují ve složce grafické adaptéry). Je tedy možné že grafická karta odešla na odpočinek ?
Také mi dělá starosti složka další zařízení a 4 položky se žlutým trojúhelníčkem. Netuším co by to mohlo být, nic navíc k notebooku připojené nemám.
Vaše rozumy prosím ?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si a nainstaluj všechny ovladače, které najdeš tady:
http://www.acer.cz/ac/cs/CZ/content/drivers
včetně grafiky
http://www.acer.cz/ac/cs/CZ/content/drivers
včetně grafiky
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3156