Dobry den,
potreboval bych help s mim notebookem asus X51RL.
Přeinstalovával jsem windows vista na windows xp po dokonceni formatování se notebook restartoval a poté naběhla MODRÁ SMRT 0x000000A5. To znamená že je spatnej service pack co jsem se dočetl. Taky jsem se dočetl že se to da sprovoznit strčením flash karty do usb. Toto fungovalo jakmile jsem tam dal flesku tak to nabehlo dal. Ale potom sem se zase zasekl. jelikož sem nemel dokončenou instalaci tak se to zastavi u ty instalace a napie mi že tam mam vložit disk cd aktualizace service pack systemu wind. xp do jednotkjy (D:) tak jsem stahl aktualizaci a vypalil na cd a nefungovalo nechtelo to precist cd nenasel jsem to. potom kdyz zmacknu ok tak mam este moznost aktualizaci service packu z disku ( s flashky jsem to taky zkousel) ale nejde mi zadat cestu kde je umistěn soubor. nvm no prosim pomocte mi. notebook je nepoužitelnej zatim :(
modrá smrt při instalaci windows xp
modrá smrt při instalaci windows xp
Naposledy upravil(a) rudlicz dne 27 zář 2011 20:35, celkem upraveno 2 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: modrá smrt při instalaci windows xp
Vítám Tě na Pc-help! Bohužel jsi nečetl, nebo četl špatně, pravidla tohoto fóra, protože by jsi jinak zjistil, že zde nelegální programy neřešíme. Takže lituji!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: modrá smrt při instalaci windows xp
omlouvám se, už jsem našel orig. cd windows xp prof. a děla to stejenou chybu. Poprosil bych o pomoc. Notebook uz mi nefunguje pres 2 týdny, nevím co s tím dělat :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4289
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
27 říj 2024 10:25
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2240
-
od petr22
12 lis 2024 21:29
-
-
- 8
- 7918
-
od kellne
02 kvě 2025 20:59
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 4033
-
od MonikaVavrova
11 dub 2025 11:07
-
-
- 6
- 8141
-
od zeus