myš pořád svítí?
myš pořád svítí?
Myš po vypnutí počítače pořád svítí . Prosím o radu co s tím. Děkuji.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: myš pořád svítí?
Pokud nevypneš napájení vypínačem na zdroji, nebo nevyjmeš napájecí kabel ze zásuvky, tak to je normální, že myška svítí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: myš pořád svítí?
Normální to není. V BIOSU jsou položky na nastavení napájení USB i po vypnutí. Mám ten samý problém, ale v BIOSU jsem mohl menit co jsem chtěl a myš po vypnutí PC pořád svítila. Se starou myší A4Tech jsem problém neměl. Vypl jsem PC a přestala svítit, ale s novým Razerem se mi ji prostě nedaří vypnout. Na tohle je na netu spousta dotazů, ale mnohdy bez řešení. Další rada pokud ani to nepomůže je mrknout na desku jestli na ní nejsou jumpery pro napájení USB.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji