Poslední hodnocení antivirových programů Vyřešeno
Poslední hodnocení antivirových programů
Podíval jsem se na tuto stránku s výsledky testů antivirových programů. Byl jsem překvapen, když jsem mnou používaný antivirový program našel až kolem 10. místa, přičemž jsem si myslel (a i nadále myslím), že patří mezi nejlepší na našem trhu. Najdete tam i ten váš (pokud vůbec používáte antivirovou ochranu)?
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Poslední hodnocení antivirových programů
http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_od_aug2011.pdfComodo tam taky není tak si nedělej starosti s kvalitou.Určitě máš Noda.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Luboši: Ale když se na to podíváš, tak rozptyl je +/- 5% mezi 1. a 15. místem. Zas tak bych si s tím hlavu nedělal. Navíc vždycky vyhrává test ta firma, která ho platí
I když G-DATA se drží docela dlouho na špici.

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Jasně, to je v pohodě. Ty rozdíly nejsou katastrofické. Je však zajímavé, že mnou používaný antivir patřil v nedávné době mezi nejlépe hodnocené celkově, nejen co do počtu odchycených virů, ale nyní klesnul. Je také pravdou, že svou činností tento antivir dost zpomaluje systém při kontrole spouštěných programů. Když jsem ho dočasně odpojil a spouštěl stejné programy jako předtím, tak ten rozdíl byl markantní. Nejvíc jsem to pozoroval při spuštění poslední Opery, a to i přesto, že v ní nemám nainstalované absolutně žádné doplňky. Mimochodem - používá někdo z vás Aviru a jste s ní spokojeni? Uvažuji, že bych ji vyzkoušel.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Mám Aviru10 a jsem spokojen..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Avira je super a ještě stále můžeš využít promo akci na placenou verzi Avira Security Suite na 180dní zdarma.Doporučuji.
https://license.avira.com/en/promotion-ja62epxtk94zmruepkzn
https://license.avira.com/en/promotion-ja62epxtk94zmruepkzn
-
- Pohlaví:
Na Aviru je spoleh, ale já jsem se na ní po dvou letech vykašlal, protože je na mě až moc paranoidní a strašně otravuje. Avastu, který mám teď, tolik nevěřím, ale za to neprudí.
Thank you Mr. Petison. Zaregistroval jsem se na té stránce a obratem jsem získal licenci na 182 dnů zdarma. Okamžitě jdu program nainstalovat na NB a uvidím, zda mi bude vyhovovat (co když bude lepší, než ten můj?!). Ještě jednou díky.
Není zač.Firewall ze začátku trošku otravuje ,ale stačí kliknout na allow a vytvoří si pravidlo a pak už neotravuje.Skončila mi licence na nortona ,tak jsem přešel jsem na aviru a jsem spokojený.V testech se dlouhodobě umísťuje na prvních příčkách a nezatěžuje systém. 

Re: Poslední hodnocení antivirových programů Vyřešeno
nejnovější test detekce:
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”