a odkud čteš jména, příjmení? Luboš: ty středníky nevypadaj jako VB like
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
a máš je stejně setříděný? ze začátku? nejlepší by byl Dictionary, ale ten nevim jestli je ve VB :(
pak už asi jedině udělat funkci na řazení podle jednoho pole
domičaj: to by mě zajmalo jakej vocas by do 2 listboxů házel hodnty ze stringu, to by se asi k smrti uSubStringoval
Byl by někdo ochotný, poskládat PC, na kterém se bude hrát Path of Exile 2, Diablo 4, Uncharted 4, GTA 5 offline. Nutnost 30+ FPS na 1080p. Cena nejnižší možná podle požadavků her. Nejnáročnější z her bude nejspíš ta první zmíněná (příloha)....
Poslední příspěvek
Děkuji ti za námahu. Nakonec to opět vyhrál Playstation nad počítačem. K PS4 Pro pořídím PS5.
Dobrý den,
prosím, mohl by mi někdo poradit. Resp. mrknout na tři obr. v příloze? Jeden obr. je zadání ze školy. Druhý obr. je to, jak jsem úkol vyřešila já, žlutě označeny jsou mé výpočty. A třetí obr. je foto k této síti, které jsme dostali....
Poslední příspěvek
Doufam, ze tam nejsou i SQL dotazy - protoze tam je casto akceptovan jediny spravny format zapisu,
takze lze zplodit mnoho ve skutecnosti funkcnich odpovedi, ktere ale nejsou akceptovany.
Tedy clovek vi, ze to ma 100% spravne, v testovacim...