Bezdrátová síť nepřipojena Vyřešeno

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

Lenin.c
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Bezdrátová síť nepřipojena  Vyřešeno

Příspěvekod Lenin.c » 05 říj 2011 16:21

Zdravím..možná tady už tohle téma je..tak se předem omlouvám..Ale jsem počítačová lama. Chtěla jsem si ušetřit práci s kabely...ale vyzrály na mě:-(:-(
Zakoupila jsem obyčejný router TP-Link TL-WR340GD a k tomu dvě USB wifi TL-WN721N(protože mám dva počítače)
Router jsem nainstalovala..jak většina návodů naváděla...s připojeným kabelem na internet a z routeru do PC (Tohle ale nechci..nechci ten zatracenej kabel) Tak mi internnet funguje..Router jsem nastavila..přijal můj modem a nastavila jsem statické údaje od poskytovatele.
Pak jsem vytáhla kábel a nainstalovala wifi a ta se mi nechce připojit zkoušela jsem i přes ulitu i přes windows a asi to mám špatně nastavené..angličtina není moje silná stránka:-(
Může mi někdo pomoci jak zprovoznit to zatracené bezdrátové připojení...
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Předem děkuji za jakoukoliv pomoc..
Instalovala jsem to i dva dny zpět...to jsem měla sice signál na wifi..ale zase nešel rozjet internet furt něco špatně:-( Ale teď nemám ani signál jako by ta wifi nejela..Možná jsem to měla nastavit do routeru..ale nevím jak se tam dostat..:-(

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Bezdrátová síť nepřipojena

Příspěvekod Žbeky » 05 říj 2011 16:37

Router resetuj a nastavuj ho přes webové rozhraní. Pro začátek nedávej žádné šifrování pro zjednodušení situace
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Lenin.c
nováček
Stav:

Příspěvekod Lenin.c » 05 říj 2011 16:39

To jsem právě zkoušela...a napsalo mi to že stránku nelze zapojit ať pracuji v systému offline...nedalo mi to možnost jméno uživatele a heslo..tak jsem to nastavila přes CD ulitu co byla v balení..

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Říj 2011 16:50) ---

Teď jsem navíc jak jsem naštvaná vytáhla ten usb wifi a dala ho zpět a mám signál....ale pořád to načítá síť a internet nejede:-(
6.jpg

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Říj 2011 16:54) ---

Kruci navíc rozkliknu podporu připojení a je tam neplatná IP adresa:-(
Jde to nějak nastavit???
7.jpg

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 05 říj 2011 17:42

Možnosti nastavování přes www jsou ještě víc obsáhlejší než jen CD. Spíš jsi tu kolonku pro jméno a heslo nenašla. Přes kabel IP dostaneš?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Lenin.c
nováček
Stav:

Příspěvekod Lenin.c » 05 říj 2011 18:23

Teď se mi to celý hryzlo..nemohla jsem se připojit...Jak stou IP jsem to nepochopila...Zkoušela jsem to asi před dvěma dny a admin to chtělo mohla jsem se dostat přes wbové rozhraní...ale nemohla jsem se stejně připojit na internet....Ale teď mě to přes web nepustilo....nevyskočila by ta hláska s přihlášením..jde to nějak obejít...??
Ale nevím jestli to budu moci ještě vyzkoušet neboť mi už řve dítě z plných plic....že si hledím PC a né jeho...Ta technika je strašná..když to člověk nejvíc potřebuje tak to nefunguje a ještě za to utrácí peníze...Za chvíli si rohlíky budu kupovat anglicky:-)...grrr
Pardon...
Ještě to možná zkusím...ale modem je pak z toho celej vyplašenej a já musím líst na střechu abych ho vypnula a to je fakt šílený...

Lenin.c
nováček
Stav:

Příspěvekod Lenin.c » 07 říj 2011 14:17

Žbeky píše:Router resetuj a nastavuj ho přes webové rozhraní. Pro začátek nedávej žádné šifrování pro zjednodušení situace

Router jsem resetovala zadala v prohlížeči http://192.168.1.1. (zkoušela jsem mozillu i explorer) a nezobrazí se mi tabulka na přihlašovací udaje..!!Tak co mám dělat?

--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Říj 2011 14:51) ---

Žbeky píše:Router resetuj a nastavuj ho přes webové rozhraní. Pro začátek nedávej žádné šifrování pro zjednodušení situace

Router jsem resetovala zadala v prohlížeči http://192.168.1.1. (zkoušela jsem mozillu i explorer) a nezobrazí se mi tabulka na přihlašovací udaje..!!Tak co mám dělat?
Ukáže se mi:
Spojení přerušeno
Spojení se serverem bylo v průběhu načítání stránky ukončeno.
* Server je dočasně nedostupný. Zkuste to prosím znovu
za chvíli.

* Pokud se vám nezobrazují ani ostatní stránky, zkontrolujte síťové připojení svého
počítače.

* Pokud je váš počítač chráněn firewallem a nebo proxy serverem, zkontrolujte, zda má
Firefox přístup na Internet.
Joo firewall mám vypnut:-(:-(
Zkoušela jsem i přes protokol zadat automat i ručně vypsat IP routeru a stejně nic..já to snad rozšlapu..GRRR Kruci co mám dělat ať se mi objeví ta tabulka na přihlašovací udaje a abych se mohla dostat do nastavení routeru...????????????????????

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 07 říj 2011 19:00

A pro přístup do routeru 100% slouží 192.168.1.1? Dej tam IP výchozí brány

Lenin.c
nováček
Stav:

Příspěvekod Lenin.c » 08 říj 2011 08:59

moc díky mám to restartovala jsem pc znova router, zadala automaticky protokol a hurá tabuka s přihlášením na světě..Tak jsem vše nastavila a už mi to jede na obou počítačích..díky..(PC z toho byl asi hotovej restart pomohl..)

Zpět na “Administrace sítě”