Může to být tím , je přetížená jedna větev napájení , nevím kolik z toho může jít max. proud..
Hlídej to nějaký čas , pokud bude vše OK , můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Jinak zkus ty teploty v Biosu , měly by ukazovat nejpřesněji.
Můžeš pak zkusi program CPU-Z ap.
a udělat Combofix. a taky ten tester CPU.
Prosim o kontrolu logu - zamrza PC Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosim o kontrolu logu - zamrza PC
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Teploty v BIOSe mi pisu pri CPU 30 stupnov, pri doske takisto 30 stupnov. Ale az po aktualizacii, predtym mi pisali okolo 45. 
Jo, inak, chcem otestovat dosku v tom HotCPU Tester. Ako na to? Zaujima ma hlavne ta doska.

Jo, inak, chcem otestovat dosku v tom HotCPU Tester. Ako na to? Zaujima ma hlavne ta doska.
► Zobrazit spoiler
Tak, a je. Na ukludnenie som si dal zase testik v Prime95 a...zamrzlo to :(
Ja uz naozaj neviem.
Stiahol som HD Tune, a aj ten veru pise teplotu SSD 128 stupnov. Ale on je fakticky na dotyk vlazny...
Inak testy v tomto programe zvladny bez problemov oba. Ziadne chyby nenaslo.
Ja uz naozaj neviem.
Stiahol som HD Tune, a aj ten veru pise teplotu SSD 128 stupnov. Ale on je fakticky na dotyk vlazny...
Inak testy v tomto programe zvladny bez problemov oba. Ziadne chyby nenaslo.
► Zobrazit spoiler
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nevíš , psal jsem Ti přece , abys udělal ty další věci...
vše vypálit a nabootovat z toho.
+
Hiren's Boot CD 14
http://www.slunecnice.cz/sw/hiren-s-boot-cd/stahnout/
Stáhni a vypal Hirens Boot CD na CD
Soubor .iso vypal na CD v tomto programu:
http://www.slunecnice.cz/sw/active-iso-burner/
http://www.hirensbootcd.org/download/
Nabootuj z tohoto CD.
Jsou tam programy na otestování PC , zkontroluj tím disky , RAM atd.
vše vypálit a nabootovat z toho.
+
Hiren's Boot CD 14
http://www.slunecnice.cz/sw/hiren-s-boot-cd/stahnout/
Stáhni a vypal Hirens Boot CD na CD
Soubor .iso vypal na CD v tomto programu:
http://www.slunecnice.cz/sw/active-iso-burner/
http://www.hirensbootcd.org/download/
Nabootuj z tohoto CD.
Jsou tam programy na otestování PC , zkontroluj tím disky , RAM atd.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Takze, ak som spravne pochopil. Hiren's Boot CD 14 napalit ako boot pomocou active iso burner?
Co mam potom robit s novsou, 14.1 verizou?
Inak, mam aplikovat aj Combo Fix? Popravde, radsej, ako nieco opravovat by som volil moznost diagnostikovat problem, a nasledne to vybavit reklamaciou.
Co mam potom robit s novsou, 14.1 verizou?
Inak, mam aplikovat aj Combo Fix? Popravde, radsej, ako nieco opravovat by som volil moznost diagnostikovat problem, a nasledne to vybavit reklamaciou.
► Zobrazit spoiler
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je už ,aktualizace , 14.1 tak použij tu ...
Nejprve tedy udělej testy s tímto programem. Napiš potom , co jsi diagnistikoval za problémy. Combofix zatím nepoužij.
Nejprve tedy udělej testy s tímto programem. Napiš potom , co jsi diagnistikoval za problémy. Combofix zatím nepoužij.
No, ten Hiren's Boot CD 14.1 som teda stiahol. Ale teraz co s tym? Ked som to rozbalil, bol v nom este jeden zbaleny subor (okrem inych, rozbalenych), a v nom nejake priecinky, z toho jeden s nazvom BOOT.
Ako presne to tam mam napalit, v akej forme?
Ako presne to tam mam napalit, v akej forme?
► Zobrazit spoiler
někde jsem četl ,že MSI Afterburner (xxx verze) dělá problemy v OS a to tvoje zamrzání by mohlo být ono,,zkus odinstalovat a uvidíš
Odinstaloval som MSI Afterburner, a zamrzlo to tak ci tak. Jedina "zvlastnost" bola, ze asi sekudnu po zamrznuti sa pocitac aj sam restartoval (inokedy ho musim restartovat rucne, inak zostave zamrznuty furt) - priznak prehriata. CPU nepresiahlo 55 stupnov, takze tym to nebude. Chipset v BIOSE ukazuje 30 stupnov, tiez v pohode. Len ten 128 stupnovy SSD disk, ktory je ale na dotyk vlazny. Mozno mozem skusit SSD vypojit, a system nainstalovat na HDD, a uvidim.
BTW v niektorych programoch, ako napriklad core temp mi zmizol nazov procesora. Nepomohol ani reinstal programu. Neviem, ci je to podstatne, ale mozno to moze suvisiet s mojim problemom.
BTW v niektorych programoch, ako napriklad core temp mi zmizol nazov procesora. Nepomohol ani reinstal programu. Neviem, ci je to podstatne, ale mozno to moze suvisiet s mojim problemom.
► Zobrazit spoiler
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
HotCPU Tester na to přijdeš ne?
Udělej všechny kroky , co jsem tu popsal.
SSD má asi vadné čidlo teploty.
Udělej všechny kroky , co jsem tu popsal.
SSD má asi vadné čidlo teploty.
No, tak som to presiel tym HotCPU a na hodninku som si odbehol, ked som sa vratil, PC bolo vypnute - takze asi to zamrzlo.
No urobim, ale pisal som, ze neviem, v akej forme mam napalit Hiren's Boot CD 14.1.
edit: Zaujimave. hodinka v Prime95 a nemrzne to. Vlastne ma to ani netesi, pretoze v PC som od posledneho zamrznutia nespravil ziadne zmeny. Ach jo. :(
Ta chyba tam stale bude, ale ako ju najst? Tu uz nepomoze asi ani reklamacia, pretoze raz to zamrzne, inokedy nie, a je jasne, ze "prave vtedy", ked to bude technik z alfy testovat, to pojde ako hodinky.
No urobim, ale pisal som, ze neviem, v akej forme mam napalit Hiren's Boot CD 14.1.
edit: Zaujimave. hodinka v Prime95 a nemrzne to. Vlastne ma to ani netesi, pretoze v PC som od posledneho zamrznutia nespravil ziadne zmeny. Ach jo. :(
Ta chyba tam stale bude, ale ako ju najst? Tu uz nepomoze asi ani reklamacia, pretoze raz to zamrzne, inokedy nie, a je jasne, ze "prave vtedy", ked to bude technik z alfy testovat, to pojde ako hodinky.
► Zobrazit spoiler
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
No urobim, ale pisal som, ze neviem, v akej forme mam napalit Hiren's Boot CD 14.1.,?? vše jsem Ti přeci popsal.
//může to být i zdroj.
//může to být i zdroj.