Zdravím, mám takový problém, když PC přejde do režimu spánku nebo hibernace, začne hučet jako by byl v zátěži. Podle poslechu to vypadá, jakoby se větrák u zdroje rozjel na plný výkon. Nevíte v čem by mohl být problém? Předem děkuji za rady :)
Pro doplnění, mam Win7 a zdroj je Corsair TX650W
Při přechodu do hibernace začne PC hučet
Při přechodu do hibernace začne PC hučet
PC - Intel Core i5-6500 / Gainward GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 / ASRock B150M PRO4 / Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 / Be quiet! Pure Power 9 CM 500W / CoolerMaster Centurion Silencio 352 Matte / BenQ GW2470H / Windows 10
Re: Při přechodu do hibernace začne PC hučet
Nikdo neví?
PC - Intel Core i5-6500 / Gainward GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 / ASRock B150M PRO4 / Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 / Be quiet! Pure Power 9 CM 500W / CoolerMaster Centurion Silencio 352 Matte / BenQ GW2470H / Windows 10
Up
AnDr3as píše:Zdravím, mám takový problém, když PC přejde do režimu spánku nebo hibernace, začne hučet jako by byl v zátěži. Podle poslechu to vypadá, jakoby se větrák u zdroje rozjel na plný výkon. Nevíte v čem by mohl být problém? Předem děkuji za rady :)
Pro doplnění, mam Win7 a zdroj je Corsair TX650W
To mi dělá taky. Asi je to tím, že je pod zátěží, protože musí aktuání sezení připravit k uložení a uložit.
Zpět na “Problémy s hardwarem”